Deci, eu in continuare astept un file exe, aprox 630 Kb ca marime... poate sare @eugennico cu vreo surpriza... desi cum trece timpul, o fi din cauza stresului si varstei inaintate pe care o am, devin din ce- in ce mai sceptic...
Spartacus nu ai inteles,eu eram cu firele pe card si cu ciocanul de lipit de gat.Cand ce sa vezi?Dau peste postul asta unde mi se explica ca am nevoie de laborator.Am luat ciocanul de la gat,mi-am dat cu el peste degete de trei ori,am dezlipit firele si am lasat-o balta.Acum stau si ma uit la poze cu MM19.
Sa vezi ce ciocan de lipit de 3 kile am!
:
Deci, eu in continuare astept un file exe, aprox 630 Kb ca marime... poate sare @eugennico cu vreo surpriza... desi cum trece timpul, o fi din cauza stresului si varstei inaintate pe care o am, devin din ce- in ce mai sceptic...
Baieti mie ami da erroare la download nu reusesc sa descarc nici fotografia cu MM19 ca poate e ceva interesant in spatele fotografiei ...poate cineva sa mio trimita sa probez un vechi truc?(e atat de vechi incat nu cred sa fie nimic in spatele fotografiei dar nu se stie niciodata )
Supertare... astpet in continuare...
Nu mai astepta degeaba,chiar daca exista nu cred ca va fi publicat.Nici nu mai are rost.
:
EuroUpdateMM19 link error ,plis noye links!!!
That link contained only a picture.I think is not public,only rumors.
:
hello
PLEASE PM :EuroupdateMM19
Hello
Send Me PM active link.
Thanks.
Toti cei care sunt imbatati de acesta euforie cu AC6 va rog sa fiti foarte atenti pe unde descarcati MM19 etc atentie la " TEPI " multi profitori care au vazut crescand interesul la acest program sau altele care vor fi ....au intins plasele lor fiti atenti pe mai multe siteuri au postat linkuri in care cer 4$ sau sume de mizerie (inregistrarea ) pentru a putea descarca
mult doritul software unul din ele e acesta
http://www.baydownloads.com/archive-...free-full.html
nu dati numarul de la card data de expiratie si mai ales codul de 3 cifre al cardului CVV2 o sa aveti surpize neplacute daca nu blocati imediat cardul...
las totul la alegerea voastra
Cu titlul asta te vei trezi cu multe PM-uri de la straini sa le dai link direct sau sa le trimiti pe mail MM19.
Plus ca vor spama shoutbox-ul iar cerand acelasi lucru.
: