Full dump ROM110 AC6:
UNLOOPER + AT88
Spider_AC3_.rar + EuroUpdateMM19
Full dump ROM110 AC6:
UNLOOPER + AT88
Spider_AC3_.rar + EuroUpdateMM19
felicitari![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
E public sau nu?
Nu credeti in prostii nu merge deloc cine vrea progul il am eu nu merge lau incercat mai multi si acelasi rezultat in polonia si brasil..mai asteptam
Last edited by zmeura; 11-01-09 at 20:53. Reason: Corectarea link-ului.
Spiderul nu e nimic special...MM19 se pare ca e tot ce conteaza. Programul se gaseste..dar era valabil si la AC3 exact ca si Eurocartoes.
Daca dai o cautare cu google te duce pe site-uri de seriale si cracuri care te pune sa platesti cu cardul prin metode dubioase, asa ca am renuntat sa-l downloadez.
Last edited by Snow; 12-01-09 at 13:14. Reason: r12
Si eu la fel, nu am nicio garantie ca e ceea ce caut...
Last edited by Snow; 12-01-09 at 13:15. Reason: r12
thank you!!! I´ll try.
Bună ziua la toată lumea in Brazilia Am o dificultate cu AC6 rom110 seposivel oferă mm19 şi păianjen AC3
Mulţumesc
pessoalo spider ac3 ja consegui me falta o mm19
Obrigado
Toti cei care sunt imbatati de acesta euforie cu AC6 va rog sa fiti foarte atenti pe unde descarcati MM19 etc atentie la " TEPI " multi profitori care au vazut crescand interesul la acest program sau altele care vor fi ....au intins plasele lor fiti atenti pe mai multe siteuri au postat linkuri in care cer 4$ sau sume de mizerie (inregistrarea ) pentru a putea descarca
mult doritul software unul din ele e acesta
http://www.baydownloads.com/archive-...free-full.html
nu dati numarul de la card data de expiratie si mai ales codul de 3 cifre al cardului CVV2 o sa aveti surpize neplacute daca nu blocati imediat cardul...
las totul la alegerea voastra
Cu titlul asta te vei trezi cu multe PM-uri de la straini sa le dai link direct sau sa le trimiti pe mail MM19.
Plus ca vor spama shoutbox-ul iar cerand acelasi lucru.
: