da si detali!!!
Gemini
Nemesis
SifTeam
Pli
Nabilo
Neutrino
DS Team
Dream of Pirates
PB Enigma
incercati kgd noua imagine si vety vedea diferenta
da si detali!!!
..::EGAMI TEAM::..
Poze Aici:
http://www.tododream.com/foro/showthread.php?t=36632
Download aici:
http://uploaded.to/?id=jbkhnd
Salutare,
am incercat si KGD, arata super bine, are multe facilitati, arata altfel la meniuri decat celelalate imagini; dar:
se mishka greu, scaneaza greu prg, schimbarea canalelor se face greu, trece greu de pe sci0 pe emu remote, pentru programele de pe un intreg transpoonder nu gaseshte emu chiar dk acesta este local.
recomand cu caldura gemini 4.50 without bomb pentru cei mai fricoshi, si 4.60 pt cei cu tupeu(eu am 4.60)
la fel am renutat si eu desi un skin super fain dar nu am reusit de loc sa pun phonix pe el
am ramas la gp 4.6----
Salutare
De 2 zile sunt pe PLI Jade, ...sincer ,e super stabila pana acum, e destul de completa, singura imagine pe care am tzinut-o mai mult de o zi in afara de Gemini, dk nu ma deazamageste cu ceva, o sa raman pe PLI
Sincer va recomand,..va tzin la curent dk observ ceva prb
pana acum e super K, multe chestii care pe celelate imagine nu functzionau aici merge f bine.....
tot PLi, pentru ca e buna.
Se pare ca gp se mentine![]()
De departe nabilo darkstar 2...parerea mea!
Super clara imaginea pe cvbs la gp 4.6 . Am testat tot dar nu se compara .
Si eu zic tot nabilo darkstar2
Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.
nabilo darkstar 2..the best!!![]()
EDG-NEMESIS 4.4.
mentionez ca am folosit nabilo darkstar2 ,dar are putin spatiu in var,iar in timp s-a deteriorat imaginea motiv pt care am trecut pe nemesis-super imagine.in trei luni nu s-a blocat niciodata.
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
Aceiasi imagine o folosesc si eu de anul trecut de cand am cumparat dreamul. Merge ireprosabil, nu am avut probleme de blocare nici o data. De aceea nu ma grabesc sa folosesc Gemini,.
Last edited by Snow; 30-05-09 at 22:09. Reason: r12
Dau si eu un Vot pentr PLi-Jade2. Se misca bine, ergonomie super la meniuri, un website cu documentatie super. Am testat Nemesis, Darkstar II, Sifteam ultimele doua versiuni, si bineinteles Gemini 4.6. Singura cu care nu am avut nici un fel de probleme pana cuma a fost PLI.