Results 1 to 5 of 5

Thread: Mai raspunde cineva la AKTA?

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Mai raspunde cineva la AKTA?

Am facut un contract ieri la akta full packet.Contract a fsot asta veche de la maxtv,cartela a fost activata dar nu pe toate packet dar numai la baza.De ieri incerc sa il sun....si nu raspunde nici unu....iese un robot.Si eu stau cu abonament de baza care de fapt e full si nu pot sa vad.Poate cineva sa ajuta?Mai exista pe forum cineva care lucreze in AKTA?La telefon fiecare data astept 30-40min si nu raspunde nici unu.....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Member Beginner marmex's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Mai raspunde cineva la AKTA?

Eu am reusit astazi! Sun din 05.01.2009. Am lasat telefonul pe automat si a sunat timp de patru ore , si nimic. Astazi am reusit . Am cerut un upgrade anul trecut sa trec la pachetul full si nimic.Au zis ca este activ (dar la mine nu merge).Au trimis ei un refresh si trebuie sa stau 30 min pe canal HBO spre exemplu care nu merge acum, sa scot cartela s-o bag din nou si sa mai dau si un restart la receiver. Incerc cand ajung acasa sa vad daca merge!
    Te tin la curent
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    dreambox 600 PVR X3
    offset 1,8m 6LNB

Member Beginner marmex's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Otheitis
    Am fost pana la urma la un dealer sa fac upgrade la card! Cei de la Akta activasera full card dar era prost pus si nu facea update nici la pastele cailor.Eu am fost la Canad dar n-am putut verifica si TVR HD daca merge pt. ca nu au un receptor HD(amaratii). Am aflat cu stupoare ca Akta au doar 2 operatori la (parca 400000 de carduri) asa ca nu mai astepta la telefon. Sediul central este undeva vis-a-vis de fostul FPER pe platforma Pipera Dimitrie Pompei la etaj 4.In seara asta cardul iar face update (9 spre 10 in fiecare luna) si sunt curios daca o sa-l faca. Daca nu face ,ma duc peste ei in Pipera.
    Salut
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    dreambox 600 PVR X3
    offset 1,8m 6LNB

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am vorbit cu ei la sfarsit cu o fata de la call center si am rezolvat pe problema.Acuma merge carta.Nu a ajuns contract la ei din cauza asta si carta a fost folosita la un alt abonat care a reziliat pe cartela.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare de astazi lucreaza sint dialer 09.01.09