Results 1 to 9 of 9

Thread: surse CCCam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: surse CCCam

Din cate am inteles eu, susrsele CCcam nu sunt publice. Team-ul care il face este impotriva GPL.
    Si eu caut de mult sursa si nu o gasesc. Am in ipbox si CCcam lucreaza doar daca instalezi un firmware enigma (peste versiunea 2.0.0).
    Daca instalez firmware-ul original, desi suporta emu, cu CCcam mai mare de 2.0.0. da freeze la fiecare 10 secunde.
    Pe un alt forum cineva afirma ca team-ul de la CCcam a facut ca executabilul (binar) sa se comporte asa in mod intentionat intru-cat s-au certat cu cei de la DGStation (producatorii de IPbox)
    De aceea eram interesat in gasisrea sursei, dar pana acum n-am reusit.
    Success in cautare si tine-ne la curent!!
    Aloha

Standard RSP member calinut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca erau publice sursele CCcam , acest emu ar fi rulat de mult pe toate receiverele cu linux. Din pacate nu sunt publice , iar de acest lucru profita dream multimedia. Deci nu e vorba ca s-a certat cine cu cine, ci cine cotizeaza ca sa aiba avantaj fata de restu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by calinut View Post
    cine cotizeaza ca sa aiba avantaj fata de restu.
    Exact. doar ca pana la versiunea 2.0.0, DGstation se pare ca a beneficiat, probabil moca, de munca celor de la CCcam.
    Apoi cei de la DreamMM au inceput sa cotizeze la CC pentru a nu mai lasa concurenza sa-l foloseasca gratis.
    CC oare ce inseamna? Io nici nu stiu cine-l scrie acest cccam. CC poate inesma Computer Chaos? Sa fie cei de la CCC (Computer Chaos Club) in spatele siglei?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Buna,

vad ca nu se poate ajunge intr-un mod "acceptabil" la ceea ce vreu. Tot ce mai sper e ca unul din cei care sunt in legatura cu realizatorii lui CCcam sa-i roage sa-l compileze si pt. arhitectura sparc (nu e greu intr-un cross compile).

Alea iacta est!

Standard RSP member calinut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: surse CCCam

Daca ia legatura sa il roage sa compileze si pentru linuxurile ipbox-ului, azbox-ului , kathy-ului si macar stim o treaba .