salut nandy , pai sa incepem legat de config. care o ai , dupa mine eu zic ca esti la "limita" minima fiindca pl. ss2/ss2 hd nu detin decodarea hard a semnalului ( sd/hd) totul va cadea in puterea de decodare hardware a pl. video si cu un "fx5200" nu prea faci fata cu brio la prg. hd si atunci va intra in joc si procul care probabil va fii folosit si el la decodare destul de mult (in procente) mai ale ca este un celeron "fratele mia mic" al lui intel
deci in primul rand ar trebui sa-ti scb. pl. video cu ceva din familia 7xxx ( indicat ar fii 8xxx , dar nu stiu pe ce ai tu slot agp sau pci-e)
legat de receptia prg. hd , intr-adevar un ss2 hd este mai bun decat un ss2 (vezi ca sant si pl. compatibile cu ss2 hd de la terratec cinergy 2 hd si ceva mai ieftine si fac acelas lucru) , dar si cu un ss2 poti vedea prg. hd (este adevar mai putine decat cu un ss2 hd din cauza ca ss2 hd stie 2 tipuri de receptie pe cand ss2 stie numai unul) si in ambele cazuri te vei lovi de ce ti-am scris in primul paragraf
deci ideea este de a-ti upgrada sistemul intai pt. a putea face fata unei decodari hardware si apoi poti sa-ti montezi oricare dintre cele 2 modele de ss2 si bine inteles cu codecurile si plug-ins-urile aferente vei putea receptiona/vedea si cea ce doresti , pt. partea de soft sa studiezi mai bine forumul legat de playere si ce mai trebuie

Reply With Quote

Let's see...