-
Member
Beginner
RS232 to Ethernet
Salutare, sunt curios daca a incercat cineva sa conecteze un adaptor RS232 to Ethernet la Echolite si sa reuseasca sa faca share cu el sau sa se conecteze la vre-un server de sharing fara a mai avea nevoie de calculator. Pe mine m-ar interesa pentru a incerca un un share de Do**e si eventual sa-mi conectez 790-ul la un server de sharing, dar fara a fi nevoit sa folosesc un calculator.
Multumesc mult.
-
Banned
-
Member
Beginner
Re: RS232 to Ethernet
Nu ma intereseaza sa-l cumpar, eu am deja si receiver-ul si asa ceva : http://www.seektron.eu/product_info....c55c3e13da050e
Ma intereseaza doar daca stie cineva, daca a testat cineva acest lucru. Sa intri in meniu+7777 si de acolo sa setezi server-ul de cs, iar receiver-ul sa faca cererea pe rs232 iar adaptorul la ethernet sa o arunce mai departe si sa-i returneze si raspunsul.
-
Membru de onoare
Am incercat sharing cu 792 dar nu am reusit,pur si simplu nu mergea.Varianta asta despre care spui nu am vazut-o la nimeni inca.Fa teste si vezi.Sa nu uiti sa ne spui si noua.
-
-
Member
Visitor
salut! sau La multi ani!
@turku, daca nu te superi nu ai cumva si schema interna, ma gandesc sa nu aiba intern ceva rezistente sau integrat cu max 232, dat fiind ca are led si alimentare.
multumesc!
-
Standard RSP member