-
Standard RSP member
Am instalat SmartDVB dar cand il deschid imi apare "error connecting smart filter to decoder video input'' . Ce codecuri sunt necesare si mai ales cum trebuie alese in meniul programului?
-
-
Standard RSP member
Multumesc mult miki, spunem-mi te rog ce codecuri ai instalate. La mine nu apar si cele care sunt in imaginea atasata. Merci.
-
cred ca ma intelegi gresit, spuneam sa folosesti tot Smartdvb daca asta este preferinta ta, dar varianta x32 care nu are probleme ca varianta x64
daca ai deja instalat Smartdvb x64 si trecand la Smartdvb x32 si consideri ca asta inseamna ca schimbi playerul, atunci cauta in continuarea remediu pentru problema, cu toate ca nu vad mare lucru in a instala varianta care nu are probleme
-
Hai sa inchidem subiectul asta cu ce trebuie sa folosesc. Problema am pus-o pentru Smartdvb x64 si atat, restul comentariilor sunt pe langa subiectul ridicat.
Am instalate si smartdvb 32 si alte playere dar asta este altceva. Daca aveam vreo problema acolo o precizam pentru sugestii.
Sa nu-mi spui de progdvb care nu vreau sa-l mai folosesc de vreo cinci ani.
Daca ai intrebari pune-le, daca stiu raspund, dar nu-mi spune ce sa folosesc.
-
Am schimbat pe evr si merge subtrarea
Cu lista de canale se intampla la fel ?
De ce nu folosesti varianta x32 ? Ce are in plus x64?
Sau vrei sa sapi sa afli care este problema, daca te pricepi atunci spor la treaba. Undeva exista un conflict intre vplug si aplicatiile x64, cum spuneam se intampla la fel si la alte playere.
-
Am spus clar ce urmaresc, ti-am raspuns si ce sa faci pentru a avea subtitrare iar tu imi tot spui sa schimb playerul. Nu asta urmaresc, ci ca sa rezolv acest conflict sau sa inteleg de unde vine. Lista scanata se memoreaza normal nu dublata indiferent de versiunea folosita. Editezi personal lista de frecvente pentru cablul tau sau folosesti optiunea de scanare full dar dureaza mult scanarea.