-
Member
Visitor
Dolce programe FTA
Salve! Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe receptorul Dolce, Kaon parca, se poate pune un patch, doar pt. a debloca accesul la programele FTA!?
Sau cu JTAG!?
Mentionez ca receptia sa ramana legala cu abonament si cartele, doresc doar adaugarea programelor FTA de pe Hotbird prin antena suplimentara cu diseq.
Multumesc mult!
-
Banned
Re: Dolce programe FTA
Dolce are coship nu kaon,kaon si coship sunt doar la boom,cum am raspuns si dincolo raspunsul este NU!
-
Member
Visitor
Si daca ai terminat contractul cu ei si ai ramas cu receptorul, cum poti viziona programele FTA??
-
Standard RSP member
Tare mi-e teama ca nu poti.
-
-
Odata ce renunti la abonament receptorul devine inutilizabil, deoarece este blocat prin soft sa nu permita receptia canalelor tv, chiar si a celor FTA, in lipsa unui card valid. Chestia cu OPC-ul nu stiu daca tine, in obligatiile contractuare nu este stipulat ca dupa incetarea contractului sa iti resofteze receptorul. Plata acestuia a fost "recompensata" de DHT prin gratuitatea anumitor servicii in momentul incheierii contractului si implicit pe toata durata acestuia(de ex. facturarea unui singur abonament la 2 TV) , deci sansele unei rezolvari pozitive sunt diminuate considerabil.