Sa nu faca si ei aceiasi magarie cum a facut akta cu preloarea TVR HD, dupa care sa se laude ca au si canale HD![]()
Se pare ca romtelecom pregateste trecerea la hd.se asteapta noile recuri pentru teste...
Sa nu faca si ei aceiasi magarie cum a facut akta cu preloarea TVR HD, dupa care sa se laude ca au si canale HD![]()
Respect
pai doar nu crezi ca va face altceva , decat va prelua "Bulsatcom" de pe 12577 , ia uite aici : http://www.lyngsat.com/hellas2.html
altceva hd pe acest satelit numai vad
daca nu detaliezi, asta e genul de stire..
"Astra 1 H va fi receptionat in Romania cu 60 cm.."
in 2015 cand de fapt va fi Astra 1 M sau N...
Am mai zis pe alt forum, cred ca preluarea lui Boom Sport 1 s-a facut ca sa lanseze concomitent HD.
Europsort HD e simplu de pus la dolce, poate si un Film Plus de la bulgari, cu conditia sa faca ambii sub DVB.
Un tvr sau protv hd nu stiu daca vor pune, bine ar fi,..
dar se va incerca ca pe toti satelitii probabil un NatGeo HD, DiscoveryHD, History HD, symulcrypt cu bulgarii probabil..
Se mai aude ca le vor da drumul de la 1 iulie !!!
Sper ca vor baga ceva mai mult decat 2 posturi ca bulgarii. Hai mai repede cu HD-urile ca am ramas printre ultimii din Europa de est.
Raman socat de ce citesc aici! Aveti surse sigure? Dulcel HD?![]()
as dori in primul rand Planeta Tv HD![]()
1...2...3...si: aaaaaaahahahahaha!
When war is in your blood . . .
Sigur nu e departamentul tehnic de la Boom... ei deja au receptorul in teste si urmeaza sa dea drumul la 2 canale HD in prima etapa (TVR HD si History HD)
Referitor la BULSATCOM HD... la ei trebuie sa intre MUSICPLUS HD, HD1, HD2, HD3, HD4
Nu stiu ce transmit aceste canale HD numerotate cu 1,2,3,4 dar stiu ca HD3 deja a intrat pe acel transponder
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
BULSATCOM ... este tot al ote-ului, cu deuchetelecom....
Sunt curios daca vor oferi receptoare HD in custodie... fiindca altfel nu prea cred ca vor atrage multi clienti pentru numai 2 canale.
Receptoarele nu vor fi date in custodie din pacate, poate vor fi in rate, tocmai de asta ar fi bine sa fie mai multe canale HD, sa merite banii dati.
Sper ca o sa fie o treaba facut cu cap![]()
Se stie si ce receivere vor fi? si cam cat vor costa? Ca sincer nu doresc achizitionarea inca unui receiver HD dedicat. Am deja unul si as vrea sa il folosesc. Ma gandesc, daca cumva ar putea fi oferit si impreuna cu CAM?
Sau eventual, daca numai cu vanzare, poate cu ceva oferta de buyback al actualului receiver DOLCE (am 2, din care unul cumparat)
Deocamdata receiverele pe care se fac teste sunt venite cu imprumut de la Bulsatcom, cam mari si butucanoase de fel, dar au in ele HDD asa ca nu cred ca o sa scoata pe piata pentru abonati acelasi model.
Cat priveste metoda " buyback " pentru al doilea rec. nu ar fi rea, il dai inapoi si platesti doar diferenta pt HD, dar nu au terminat de facut toate calculele ca sa nu iasa in pierdere, asa ca nu este nimic stabilit.
Mai asteptam.