Results 1 to 8 of 8

Thread: buna am luat astazi un dream500s din magasin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member 1966dan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post buna am luat astazi un dream500s din magasin

am luat astazi un dream500s din magasin si as vrea sa ii bag gemini cum sa fac sa il bag si cum se baga keyle in el si cu ce program si de unde, multumesc

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: buna am luat astazi un dream500s din magasin

Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Mentioned
    0 Post(s)

multumesc dar nam inteles nimic

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: buna am luat astazi un dream500s din magasin

Savin ti-a indicat bine locul unde gasesti informatiile necesare,dar acolo sunt mai multe chestii si te-ai pierdut in ele
    Pentru primul pas(procurarea sculelor si a softurilor necesare instalarii unei imagini) citeste doar postul Spaniolului din data de 05-01-2008, 08:52,de la adresa data de Savin.Spaniolul a facut,ca de obicei,un tutorial super,dar daca te mai poticnesti....mai intrebi.
    Spor la treaba

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca nu ai inteles din tutorialul excelent prezentat de @Spaniolul ( ) atunci sincer lasa-te de meserie sau du aparatul la cineva care se pricepe . tutorialul este culmea si cu imagini ( numai la gradinita gasesti asa ceva ) si daca vrei si nu ai cum sa nu intelegi .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E mult diferit decat un receptor normal.Nu pui gemini si chei pe el si gata,trebuie sa stii ca e mult mai complicat.Ai asa:
    -Imagine.Aici vrei Gemini,parca.Cauta 4.20 sau daca pui una mai mare sa fie versiune cu no time bomb.Imaginea este practic softul receptorului,aceasta nu decodeaza,nu foloseste chei,nu face sharing,pur si simplu e softul FTA al dreamului.
    -Emu.Acestea sunt mai multe si instalarea lor se poate face manual sau de pe serverul imaginii instalate.Daca ai router si ai setat IP-ul in dream atunci poti instala un mgcamd sau un cccam asa: butonul albastru->Addons->download(gemini server)->Cam.Altfel trebuie sa-l pui manual cu DCC si sa setezi atribute sau tot manual daca ai pachet .tar,dar ca sa explic scriu o pagina intreaga.
    -chei pentru emu.Instalezi hachsatkey http://sateliti.info/showthread.php?t=1976&page=2 postul 43.Butonul albastru->plugins->Hacksatkey si selectezi emu care il ai instalat,asa isi va lua cheile de pe net.Se pot pune si manual cu DCC,cauti pe uploaduri un softcam.key (pentru mgcamd sau cccam) si il pui in var/keys.
    -plugins-uri.Citeste tot in link-ul de mai sus,la sectiunea dedicata.
    -skins.Ai aici http://sateliti.info/showthread.php?t=2250 .

Acum reciteste tutorialul la care ai link mai sus si aici:
    http://sateliti.info/showthread.php?t=1099
    http://sateliti.info/showthread.php?t=40
    Bafta.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

multumesc zmeura