In urma unor discutii purtate pe PM m-am hotarat sa pun si aici ce a scris Elrumano pe RDI despre unlooper:
Deci,AioUnlooperV2 nu l-am gasit si stiu ca il aveam salvat pe undeva,dar momentam am pus pe upload XPAtmelN2 cu care se poate programa Atmelul.Din ce spune Rumanul mai sus el lucra cu TE43 care cred ca este deja modificat,asa ca mai intai recomand modificarea unlooperului conform schemelor de pe upload.Inainte de scrierea Atmelului recomand citirea ManualXPAtmel.zip pentru setarea timeing-ului,iar apoi se poate scrie Atmelul (Atentie:scrierea Atmelului se face fara card introdus in slot si cu DIP Switch-ul in pozitia 1 OFF,2 OFF,3 ON,4 OFF) dupa cum zice Rumanul:bun programe a utiliza sint
Trex_Nagra_2_Tools_1_05.rar
pt phonix ca sa vedem starea carti si tieru
programele pt unloaper sint
rom110 a01,a02
pot fi variate
am lucrat cu toate
va recomand cele moderne care nu trebuie facut nica pt scris
AIO_UNLOOPER_V2.rar
recomand acesta pt ca se poate scrie atmentelul
asa nu folosim xpatmentel
Rom110 Studio V2.zip
acesta e univresal pt a01,a02,ac1,ac3
ne centrnam un unloaper te43
si rom 110 rev a01 sau a02
prima opciune e scrierea atmentelu cu softul propiu
pt aia instalam aio unloaper care ne creaza o carpeta in C/
deschidem xpatmentel
alegem com
alegem de lista de sus ned13si dam clic de doua ori
vedem tot p`rocesus cum sterge si scrie cand gata da un msg co gatat
asta fara card
o data scris trecem la citirea cari cu romstudio mai bine dumpu
aici ma opresc ca nam foto trebuie sa caut
RomStudio este deja prezent acolo.alegem com
alegem din lista de sus ned13 si dam clic de doua ori
vedem tot procesul cum sterge si scrie si cand e gata da un mesaj ca e gata
asta fara card
o data scris trecem la citirea carti cu romstudio mai bine dumpu
Asta e tot ce am inteles pana acum.Personal nu am pus in practica cele scrise mai sus deoarece imi lipseste AT90S2313 pe care nu il gasesc nici cum in Romania,asa ca daca cineva ma poate ajuta cu unul il rog frumos sa o faca.
Mai multe gasiti pe forumurile spaniole,dar nu stiu spaniola asa ca cel mai bine ar fi daca am avea un cunoscator de limba spaniola care sa si posede un unlooper "para estudio" (sper ca am scris bine).
Bafta.

Reply With Quote