Results 1 to 15 of 34

Thread: Un sfat pentru un pufan , va rog !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Un sfat pentru un pufan , va rog !

Am citit foarte multe postari de pe acest site si am ajuns la concluzia ca nu sunt nici macar bun pentru clasa pufan ci pentru premilitari. Rogu-va deci respectuos sa-mi datzi si mie un sfat .

Ce receiver , cu pretz <= 300 RON imi recomandatzi sa cumpar ?
    Cutia asta trebuie sa indeplineasca urmtoarele conditzii :
    - nu trebuie sa aibe CAM sau CR ( nu vreau sa ma complic cu asemnea lucruri , caci imi prind urechile )
    -trebuie sa aibe RAM suficient pentru PATCH .
    -sa se gaseasca pentru dansa fost , tzinut la zi , care sa-i permita AU +EMU +Key ce se pot incarca cu PC , nu manual cu telecomanda.
    -sa poata vedea programele , Animal Planet, Natzional Geografic , TF1-6 . Discvovery ,etc de pe Astra ,Hotbird si Sirius . Asta doar prin PATCH +EMU+AU
    -sa aibe o interfatza prietenoasa si viteza de lucru buna ;
    -sa aibe pini pentru conectarea JTAG-ului.
    Sa reziste la bautura , sa fie laptoasa si devreme acasa .
    Multzumesc pentru ajutorul dat unui pufan in devenire.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Un sfat pentru un pufan , va rog !

Sa plateasca factura,sa faca si piata.... si toate cele la casa omului, nu?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca stie sa faca si mai mult , e foarte bine .Ex sa spele , sa calce , ...)))

Eu am intrebat la modul serios .Pozunariul meu e cam gol.
    Rog,totusi , un raspuns serios !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

treci pe la sectiunea receptoare si vezi si tu,strong,kaon,echolite
    insa toate incep cu o documentatie adecvata
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Domnule Lalea Neagra ,

inainte sa intru si eu aici , pe acest forum , ma documentai si pe la altzii si am itzeles ca fiecare receiver are si plusuri si minusuri . Cat de importante sau nu sunt constatzi doar atunci cand il utilizezi. Ori eu nu am atatzia roni incat sa-mi cumpar din fiecare cate unul incat sa constat singur care e mai bun. De aceea am intrebat aici , crezand ca cineva dintre Dvs are cunostintze mult mai multe decat mine si ma poate ajuta cu un sfat , de genul :
    -eu itzi recomand receiverul X care stie sa faca a,b, c, d, e...
    sau receiverul Y care stie a,c,e,f dar nu stie b,d,
    Mentzionez ca nu ma intereseaza sa-mi faca H-H fiindca eu am trei antene fixe cu disec-.
    Eu va multzumesc anticipat pentru rabdare .Asa e cand nu sti si sti ca nu sti, intrebi .

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dragul meu raspunsul meu de mai sus nu a fost unul ironic,treaba asta cu ce receiver imi recomandati e cu dus si intors,eu unul nu imi permit sau nu imi asum aceasta responsabilitate daca cineva vrea sa o faca e treaba lui din acest motiv ti-am recomandat sa te documentezi bine(la pret,ce suport soft are,cat de lunga e investitia,ce vrei tu de la un receptor etc)

cred ca mai inteles ce vreau sa zic,asta e punctul meu de vedere
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by roger View Post
    Mentzionez ca nu ma intereseaza sa-mi faca H-H fiindca eu am trei antene fixe cu disec-.
    Eu va multzumesc anticipat pentru rabdare .Asa e cand nu sti si sti ca nu sti, intrebi .
    Cum adica???Ai trei antene si nu stii ce receptor sa-ti iei???Nu crezi ca bate la ochi?Pai pana sa nu stii ce receptor sa-ti cumperi ce receptor ai avut pe alea trei antene?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai ma fitzi k exagerezi,macar daca voi astia cu linuxu ati sti majoritatea sa folositi o conexiune mobila pe dream k nu stati numa in casa pe share dak mereti undeva ce faceti cu el?In deplasari e mai util un diablo ,zi.mi cati dintre voi dreamboxisti ati setat share pe vodaf,orange sau zapp?Cam putini...daca imi poti confirma contrariul da.mi un pm ca am orange

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ionut2 View Post
    Hai ma fitzi k exagerezi,macar daca voi astia cu linuxu ati sti majoritatea sa folositi o conexiune mobila pe dream k nu stati numa in casa pe share dak mereti undeva ce faceti cu el?In deplasari e mai util un diablo ,zi.mi cati dintre voi dreamboxisti ati setat share pe vodaf,orange sau zapp?Cam putini...daca imi poti confirma contrariul da.mi un pm ca am orange
    da unde te duci mai ionute tu cu dreamul in deplasari ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ati deviat de la subiect.Pe viitor daca vreti sa ajutati dati raspunsuri clare si directe.
    La intrebarea "Se poate aplica patch Linux cu PC sub Windows ??" se putea raspunde:
    Da,pe receptoarele cu linux poti instala tot ce ai nevoie cu ajutorul unui PC cu Windows instalat pe el.
    Restul "informatiilor" de genul: se vede ca nu ai citit,eu am citit si stiu citeste si tu,conexiuni la mobil ale receptoarelor care nu au legatura cu intrebarea,etc nu isi au rostul.Daca vreti sa ajutati o puteti face,daca vreti doar sa luati la misto pe cei care sunt la inceput si nu stiu/inteleg ceva va rog sa va abtineti.Am mai cerut parca sa vorbiti CIVILIZAT SI CU RESPECT.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cer scuze de off topic:
    Zmeura nu fi rau si tu ai fost "pufan" si eu si toti la randul nostru.
    Daca unul pune intrbari tampe in afara subiectului posibil e posibil sa razpunzi asa mai cu substrat.
    2. daca vrei tu sau altul de aici sa ingradesti libertatea de comunicare a membrilor inventati regula "macro-urilor" iar asa cum ai spus tu mai sus:
    "Se poate aplica patch Linux cu PC sub Windows ??"
    !Da sa traiti" conform regulii zx
    "Am inteles sa traiti" conform regulii sx
    "Nu sa traiti" conform regulii xvx
    odata facut acest regulament sa nu va mai mirati de ce la cafenea nu mai vine nimeni si devierile de la subiect sunt la ordinea zilei.
    Dati "bann" cenzurati sau faceti un forum inchis doar intre voi.
    Libertatea de exprimare e ingradita cu niste regulamente absurde.
    Nu zice-ti va rog aici ca daca nu-va convine schimbati forumul sau alte chestii.
    Demnitatea umana si respectul fata de oricine din jur nu poate fi ingradita in mod absurd.
    Nu vreau sa cred ca am intrat la puscarie.
    Fiti mai umani, nu ascundeti neputinta dupa anumite reguli pe care unii lepot incalca iar altii nu.
    Ma autocandidez la "bann" daca v-am stricat gustul la ciorba!Si va urez succes in a "construi" reguli.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

FIzzIK,

vad ca am declansat o disputa care nu pare sa duca la nici un rezultat . Eu te respect ca si coleg de discutziii , indiferent daca ai 25-35-55-75 sau 85 de ani .Chiar daca te superi , itzi ca Zmeura are dreptate . Vezi dumneta , eu am inceput sa invatz notziunile astea de programare cu Fortran si Cobol , umblam cu bratzul plin de cartele iar calculatorul era cat un sifonier cu patru usi.Destinul a facut sa urmez alta cale si am pierdut contactul cu noutatzile. Am ramas credincios DOS-ului , sin Win pana la 2K , unde inca ma puteam intervenii in configuratie si edita . Nu mai sunt in stare sa invatz Linux si nici nu vad de ce as face-o . De asta am intrebat de un receiver pentru care se gaseste un PATCH mai performant , fiindca nu voiam sa ma cumplic cu cersitul unei linii , cu TV pe internet, etc. Pentru mata , care 100% esti mult mai tanar ca mine. poate ca statul in fatza PC si privitul unui film e neobositor , pentru mine, este . Eu prefer sa stau in fotoliu cu un pahar de tarie in fatza si sa privesc TV , atat cat se poate vedea. De aceea imi cer scuze pentru ca te-am enervat cu intrebari idioate , nu totzi sunt la fel de desteptzi ca dumneata , mai exista si idiotzi. Raman la parerea ca esti un tip istetz dar mistocar si te enervezi repede.
    Inca odata , nu-i lua in nume de rau ce a tzi-a zis Zmeura . Are dreptate !

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by ionut2 View Post
    zi.mi cati dintre voi dreamboxisti ati setat share pe vodaf,orange sau zapp?Cam putini...daca imi poti confirma contrariul da.mi un pm ca am orange
    I-ati internet de la zapp si da-mi tu mie PM sa-ti arat ca merge.