Softpedia nu este o sursa de incredere cum nu este nici un forum din Romania, datele nu sunt cele reale.
Din surse absolut oficiale si dupa media lunara de instalari avem la sfarsitul anului 2008 urmatoarea statistica :
DECEMBRIE 2008
1. Dolce aprox. 750.000 abonati unici
2. Digi aprox. 400.000 abonati in Romania
3. Boom aprox. 240.000 abonati unici
4. Focus aprox. 160.000 abonati unici
5. Akta aprox. 110.000 abonati unici
sursa:www.softpedia.com
Eu nu cunosc daca sunt corecte datele sau nu.Dar numar ma pare mai realistic fata din ce spune manelisti cu milioanele de abonatii.
Softpedia nu este o sursa de incredere cum nu este nici un forum din Romania, datele nu sunt cele reale.
Mi se pare chiar putin pt digi. N-or fi nici gramezile de milioane vehiculate pe alte siteuri, dar sa nu uitam totusi ca acea campanie cu caravanele a avut succes. Ca n-or mai plati dupa ce le-o expira promotia, ca una, ca alta, deocamdata sunt abonati.
din punctul meu de vedere, numarul abonatilor nu conteaza, si calitatea serviciilor conteaza. nu prea inteleg de ce unii fac mult caz de asta... dar nici nu-mi bat capul sa inteleg
succes tuturor dth-urilor de la noi!
![]()
Corect.Ce ne intereseaza pe noi cati abonati au?Important e ca noi sa reusim sa vedem cate un pic din fiecare,daca se poate.Altfel daca sunt forumuri care se bat in numararea LNB-urilor de la DTH-uri e treaba lor.
Iata si o descriere a forumului nostru care se regaseste pe site-urile de statistica:
Asa ca pasiunea si hobby-ul trebuie sa primeze.Lasa-ti celelalte forumuri sa isi poarte razboiul DTH-urilor cat vor.....Locul virtual de intalnire al pasionatilor de tehnologie TV prin
satelit.
:
hm...eu cred k digi au mult mai multi abonatii decat se vede si Dolce de unde atatia abonatii ?
Nu cred ca are MaxTV mai putini abonati decat Focus.....