Results 1 to 5 of 5

Thread: DM 800 problema CCcam

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default DM 800 problema CCcam

Salut,

Dat fiind ca este primul meu post in caz ca am postat unde nu trebuie va rog mutati-mi postul si dati-mi un p.m. sa stiu unde e .

Am un DM 800 initial a fost cu gemini2-390 si acum este cu NablioBlackHole DM800 06 (in flash cu Nabilo_DM800_PureFlash29DEC08)
    Toate bune si frumoase cat timp am folosit CCcam doar pentru a avea share.
    Acum am vrut sa pun un card in share si am instalat mai multe versiuni de CCcam si Newcs dar din pacate cardul se reseta intr-o veselie nici macar nu ajungea sa decodeze ... apoi am ajuns la versiunea CCcam 2.0.8 si NewCs 1.60b care initializeaza cardul, il decodeaza dar la intervale nondeterministe imi overclockeaza cardul ... e un card N2
    "WARNING! You are overclocking your card: 5.714Mhz"

Are cineva idee de ce se intimpla asta (in Newcs este scrisa frecventa corecta pentru card si o ia la inceput bine dar cand face reset la card uneori il overclockeaza si nu vreau sa risc sa il prajesc).

Daca are cineva o configuratie stabila pe un dream 800 cu un card N2 in sci0 il rog sa ma ajute si pe mine.

Numai bine,

Shar3aza.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: DM 800 problema CCcam

Si la mine e la fel. Cardul nu a patit nimic..dar decodarea merge de obicei de pe un card aflat in dm500, deci practic cardul e de decor..desi altii pot decoda de pe el.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut,

Am incercat acum cu Newcs_1.62 ->mpcs_0.9d->CCcam 2.0.4 si dupa 30 de min s-a overclockat din nou.
    Sa mor de ras... sau de ciuda ???

Shar3aza.
    Last edited by shar3aza; 03-02-09 at 20:43.

Standard RSP member zottya's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Regula 12.

Spune un turc ca baga cardul nagra2 d*** la 8 mhz direct in CCcam si vad in hop1.Eu primesc de la un turc , iar ecm-ul este de 0.123.Eu am cartela nagra 2 d***intr-un optibox ,care imi da la Dm800 , dar vine ecm-ul de la turc.Iar turcul foloseste CCcam 2.0.11.La intrebarea mea aceasta a fost raspunsul: overclock 8 mhz digi kart.
    Last edited by zmeura; 03-02-09 at 23:35.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: DM 800 problema CCcam

Salut,

Se pare ca overclock-area cardului N2-N3 intr-un DM800 era o problema de drivere de la DMM. Au rezolvat pb. asta si acum pot confirma ca in GP2 4.2.0 nu mai sunt probleme.

Numai bine,

Shar3aza.