Deci o solutie simpla ar fi un abonament si un receptor dublu luat in custodie ? Sau 2 DM 500 ? Apropo dm 500 stie sa 'vada' si extraoptiunile DTH -urilor?
Poti conecta dreamul la doua televizoare unul pe scart, celalalt pe rgb, dar vei vedea acelasi program pe ambele
Deci o solutie simpla ar fi un abonament si un receptor dublu luat in custodie ? Sau 2 DM 500 ? Apropo dm 500 stie sa 'vada' si extraoptiunile DTH -urilor?
cine imi poate spune ce diferenta ii intre unDreambox DM 500s su un Dreambox DM 600S PVR multumesc
Pe dreambox 600 poti pune si un hdd. Ai posibilitatea de mutliboot si pvr
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Am si eu intrebare la dreambox DM 500S ?Cum se poate recunoaste o clona fata de un original?![]()
MY oo MY
Simplu,pui o imagine cu time-bomb in ea [geminii 440-450-460] si daca in 72 de ore nu crapa e original!
Last edited by Snow; 05-01-09 at 22:20. Reason: r12
Ca sa identifici daca e original e foarte greu, pai eu la clona mea am regasit toate hologramele pe ea, forma si tastatura la telecomanda ca la unul original.Dar omul a fost sincer de la inceput.
Daca citesti comentarii pe forum vei regasii pareri impartite, dar ce pot sa iti confirm e ca la mine in 3 luni de forja a rezistat clona, desi am avut o probleme la sursa de alimentare (contactul intre cablul de alimentare si corpul sursei, fisa care intra in sursa ).Doua receptoare de la Digi, conserve Hunday au rezistat la mine o luna fiecare, dupa care au crapat si in service nu au mai fii putut reparate.
Ca defecte trebuie scos plasticul din fata senzorului din receptor care comunica cu telecomanda.
Ca sa reduci temperatura interna:suparinalta receptorul cu 4 garnituri de cauciuc de 5 milimetri grosime sau daca vrei ceva super, monteaza sub el o tava specilala de laptop ca are in ea incorporat cooler.
Eu sunt afon in acest hobyy de instalare softuri de decripatare programe, dar dupa ce am vazut ce face un dream, comparativ cu orice alt receptor clasic de satelit e diferenta mare.
Spaniolu imi zici si mie te rog care este diferenta dintre o imagine cu time bomb si una fara?
MY oo MY
diferenta : aia cu time bomb face buuuuuum si aia modificata nu face buuuumm![]()
...........................
Nu se mai fabrica de 2 ani
Dream 500 S
Tot ce este pe piata sunt CLONE
Dar sunt bune!
Poate clonam si altceva!
Deci o clona cu o imagine with no time bomb are o durata de viata indelungata sau una foarte scurta? si cineva zicea k nu se mai fabrica Dm500s originale,toate de pe piata sunt clone,e adevarat?
MY oo MY
Daca nu stiti sa va verificati mac-ul mai bine puneti o imagine cu no time bomb si stiti ca nu va ataca receptorul.
Legat de faptul ca nu se mai fabrica DM500 original informatia a aparut pe site-ul oficial al celor de la Dream Multimedia acum un an si 7-8 luni,parca.De atunci si pana acum nu cred sa mai fi ramas originale pe stoc pe undeva.
:
Este vreo diferenta de calitate intre o imagine with time-bomb si una fara?
MY oo MY