Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 43

Thread: Atentie posesori ce clone DM800!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member iosif's Avatar
    Mentioned
    20 Post(s)

Default Re: Atentie posesori ce clone DM800!

Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Al meu luat din Germania de la un distribuitor autorizat are putine fante de aerisire (la fel ca si clona din imagine).
    M-ati pus un pic pe ganduri asa ca o sa trimit si eu un mail la DM sa-mi confirme ca e original.

Alti posesori de originale/clone pot sa ne spuna cum e la ei?

Poate al tau e alta serie de fabricatie si au pus mai multe fante pentru o mai buna aerisire.
    La mine e tot cu fante putine, si e original, si are multe asamanari, si original si clona, deci cred ca inca se face confuzie in afara de radiatorul de pe procesor.
    Ne poate lamuri Dream Multimedia care-s originale si clone ceea ce cred ca cam greu dau informatii, ca sa nu le faca dupa ce confirma Dream Multimedia.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Atentie posesori ce clone DM800!

eu zic sa stati linistiti; vanzarea clonelor nu a inceput de mult timp, si sunt convins ca firmele din romania nu sunt atat de stupide incat sa vanda inca de acum clone de 800 ca fiind originale; ganditi-va putin ce s-a intamplat cand a fost atacul cu dm500: s-au dat la fund, au asteptat o perioada sa se linisteasca povestea, si apoi au reinceput sa vanda clone. cei care vand clone pe posta de originale s-au cam fript atunci...