Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: nu mai pot......!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Post nu mai pot......!

Respecte!
    D-lor am o problema!Nu stiu daca am postat bine,dar sunt in impas,joc FARCRY si sunt pe un vapor si nu pot distruge un elicopter!Daca stie cineva sa-mi spuna,va rog!E pe la mijlocul jocului!Va multumesc!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Talking Re: nu mai pot......!

Quote Originally Posted by mti_calin View Post
    Respecte!
    D-lor am o problema!Nu stiu daca am postat bine,dar sunt in impas,joc FARCRY si sunt pe un vapor si nu pot distruge un elicopter!Daca stie cineva sa-mi spuna,va rog!E pe la mijlocul jocului!Va multumesc!
    Daca bine tin minte ai in vapor, intr-o camera, un lansator de rachete... daca nu-i in camera atunci trebuie sa fie pe acolo pe undeva... dar eu asa tin minte ca este o camera pe vapor si acolo e...

Frumos jocul...
    Succes

/later edit: dap acolo e, acum stiu sigur... si vezi ca tre sa te misti repede pe langa colturile camerei ca altfel te rupe elicopterul... tragi si fugi
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Re: nu mai pot......!

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Daca bine tin minte ai in vapor, intr-o camera, un lansator de rachete... daca nu-i in camera atunci trebuie sa fie pe acolo pe undeva... dar eu asa tin minte ca este o camera pe vapor si acolo e...

Frumos jocul...
    Succes

/later edit: dap acolo e, acum stiu sigur... si vezi ca tre sa te misti repede pe langa colturile camerei ca altfel te rupe elicopterul... tragi si fugi
    Respecte!
    @XVanish:Sefu' am luat toate armele posibile din vas si am tras de nebun in elicopterul ala blestemat si nici un rezultat,ori muream innecat ori muream ca mi-au zburat creerii!E vreun secret,in a lovi elicopterul ca l-am nimerit de vreo 2-3 ori si nimic!Am tras cu toate armele din dotare si "clanta"!
    Sper sa reusesc.....odata si-odata!
    Respect!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Talking Re: nu mai pot......!

Eu am jucat de mult jocul ala... dar asa tin minte ca este un lansator de rachete (parca in camera de pe vas) cu care daca tragi de cateva ori crapa elicopterul si gata... mai tin minte ca tot fugeam de el pe la colturile camerei si trageam cate o racheta printre... alea doua... cum le zice... "stalpii aia de pe vapoare"... si iar fugeam in celalalt colt al camerei sa nu ma prinda... si tot asa de cateva ori si sigur crapa... apropo, vezi ca poate nu ai destule rachete, poate mai gasesti p-acolo pe undeva... foloseste load si vezi...
    Tine-ma la curent ca acum mi-ai stranit curiozitatea... sa vad cum stau cu memoria
    Succes!

/later edit: vezi ca numai cu lansatorul il poti face... restul armelor poti sa le arunci
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

la naiba ca nu ma pot abtine asta asa ca sa mai fac atmosfera:ah caline nici eu nu mai pot am o vecina care ma inebuneste.na acum ca teai mai relax trebuie sal dobori ca altfel vin peste tine

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    la naiba ca nu ma pot abtine asta asa ca sa mai fac atmosfera:ah caline nici eu nu mai pot am o vecina care ma inebuneste.na acum ca teai mai relax trebuie sal dobori ca altfel vin peste tine
    Respecte!
    @laleauaneagra13
    sefu' trimite vecina la mine ca poate pica elicopteru' singur!
    acuma stii cum se spune de la o anumita varsta te lasa una,alta fiecare ce are sau ce nu mai are!
    apropo vecina-i blonda?
    doamne.....ce ne mai distram!
    fac tot posibilu sa nu vii peste mine!nu de-alta dar poate se intelege altceva!
    o seara placuta la toti!
    un week-end beton,va doresc!mai vorbim!
    Respect!