sunt superstar,ofer 50 ron celui ce louieste in dolj sau olt si vine la mine sa faca o configurare a soleronului la net.astept raspuns urgent.va multumesc
Dislikes: 0
sunt superstar,ofer 50 ron celui ce louieste in dolj sau olt si vine la mine sa faca o configurare a soleronului la net.astept raspuns urgent.va multumesc
Buna gluma . ce te'npiedica sa-l configurezi singur ?
http://sateliti.org/showthread.php?t=40
Stiu ca vi se pare o gluma,dar omul chiar vorbeste serios,am incercat de n ori sa-l lamuresc,inclusiv dind-ui acelasi link care iti arata mura-n gura tot ce trebuie si cum sa faci,nu mai vorbesc de mess,ce sa mai omul nu le are deloc e 000000 total dar vrea sa fie in pas cu tehnologia,asa ca cei ce stati in zona luat-ti legatura cu el,poate gasiti o cale amiabila avantajoasa reciproc si sa-l ajutati,nu de alta dar a incercat totul si nu intelege,stie doar sa butoneze telecomanda si atit,succes celor ce il vor ajuta......!
Atunci sa caute un pusti de prin vecini care stie sa puna windoza .
Alternativa un instalator digi/dolce/max/focus .
problema e ca omul trebuie sa invete sa butoneze....cind are o problema ce face da iar 50 ron?
nu mai e valabila oferta
prea va dati aere de vedete de ce nu arata ti ce puteti
Deja ai sarit calul parinte,dupa ca ce mai esti si popa mai ai si pretentii,nu crezi ca in ultimile 2 luni ti sa dat mura-n gura totul? ai avut la dispozitie absolut orce informatie,ai fost ajutat de foarte multi useri,atit pe chat,pe forum cit si pe mess,sa-ti fie rusine ca asa ne multumesti,te-ai vazut cu sacii in caruta si gata acum te dai mare ,eu iti spun ca prin gestul pe care lai facut ai pierdut fff mult,mai ales ca nu ai oferit vreo informatie utila pentru nimeni,doar ai cerut si ti sa oferit,acum te comporti urat,dar tine minte!!!!! o sa mai ai nevoie de noi curand dar nu vei mai primi nici un ajutor de la nimeni,iar din partea mea poate doar D-zeu sa te mai ajute,ca eu unul te-am sters si din lista de mess deci cu mine ai terminat-o definitiv,si nu cred ca va mai binevoi cineva sa-ti raspunda,RUSINE PARINTE,pentru astfel de vorbe!!!
catre spaniolul adresez urmatoarele randuri;eu zic sa stai linistit nu ti o ia nimeni inainte,esti bun dar mai ai si tu unele iesiri maai spectaculoase,oricum nu ma deranjeaza cu nimic ce ai scris tu sa fii sanatos si sa ajuti si pe altii care au nevoie de sfatul tau.
va multumesc la toti ca m ati ajutat foarte mult si raman dator
totul se face dar cu rabdare
daca am jignit pe cineva va cer mii de scuze nu o sa se mai repete