intr-adevar excelent tutorial, daca spuneai si cine la facut aveai si mai mult de castigat. vezi ca ti-a scapat ceva, in cfg. scrie gigelsat
felicitari gigelsat!![]()
intr-adevar excelent tutorial, daca spuneai si cine la facut aveai si mai mult de castigat. vezi ca ti-a scapat ceva, in cfg. scrie gigelsat
felicitari gigelsat!![]()
Exact de asta am intrebat si eu. Multumim pentru el , gigelsat.
Fost membru al acestui forum
Da si mia mia placut acel tutorial si chiar il folosesc e mai simplu de inteles pentru un incepator dar sa nu uitam ca mai sant si alte setari care trebuiesc facute :filtrari cardurile,fake card,pina la cxe distanta sa primesti si sa dai etc....
Dar pentru inceput acest tutorial este super,ce lipseste in .cfg configurare daca vreo unul are card de bagat.![]()
e facut de mine tutorialul la cererea lui turku (care apropo nu mai respunde pe mess)
intradevar fisierele de cccam.* sunt de la gigelsat care m-i la configurat si mie
Tutorialul cu pricina l-am gasit in urma cu mai bine de 10 zile pe un site strain,diferenta fiind ca acum arhiva catre care avem link in acest topic mai contine si fisierele PRIO,PROVIDERS si CHANNEL INFO,fisiere care in arhiva originala nu exista.Daca voi mai gasi respectiva pagina voi pune un link aici.
Oricum multumim pentru fisierele in plus,sunt de un real ajutor.
e configurat bine pentru focus si max
sunt eu prost ca vreau sa ajut.
ii dau dreaptate lui Turku
cine ajuta este luat de prost. chiar daca este facut superbine pentru incepatori se gasesc meseriasi care isi dau cu parerea.
ar trebui sa facetio voi un how to , nu sa aruncati cu praf in stanga si dreapta