Am o intrebare pentru cei care se pricep si au mai facut acest lucru:
Cum si cu ce program realizez transformarea capturilor .ts (capturi de pe programele HD din satelit) in fisiere cu extensia .mkv astfel incat sa pot sa le rulez pe un TVIX 6500?
Am o intrebare pentru cei care se pricep si au mai facut acest lucru:
Cum si cu ce program realizez transformarea capturilor .ts (capturi de pe programele HD din satelit) in fisiere cu extensia .mkv astfel incat sa pot sa le rulez pe un TVIX 6500?
din pacate nu se poate,sant doar niste baieti care stiu lucru asta si nu se merita crede-ma am incercat si encodarea dureaza in jur de o zi depinde de marimea capturi sau dvd-ului,iti trebuie o cramade de programe si codecuri si nu vei reusi sa scoti calitate niciodata si cum spuneam nu se merita mai bine stai o ora si lai luat cu torentu plus ca treb sa ai un pc performat si iti va sta toata ziua blocat![]()
bobo am uitat sa specific un lucru din cate stiu tvix suporta formatu ts nu vad de ce lai reencoda
ca o parere personala as fi optat ptr popcorn dar si tvix face treaba buna
Cauta pe siteul acesta " http://www.videohelp.com/tools/secti...e-multiplexers " trebuie sa fie mux-demux pentru mkv, ce ramane e sa vezi care ti se potriveste nevoilor tale
cu 3gp poti transforma ts-urile in ce format vrei
crede-ti ca niste softulete va vor ajuta sa faceti MKV-URI ADEVARATE nici pomeneala,mkv este un format care nu exista oficial el este piratat si inventat de rusi doar o singura echipa din romania poate face mkv echipa ESIR dar daca va incanta faptul ca la extensie scrie mkv atunci ok insa mkv cu frame ,bitritrate mare,rezolutiea de 1280 sau 1080 si sunet AC3 nici vb de reusita de obicei mkv se face din dvd-uri originale si trebuie sa sti sa programezi programul foarte foarte bine si nimeni nu va va spune cum se face(poate deocamdata)