-
Standard RSP member
Re: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?
Salut la toata lumea,
Sunt nou aici dar am citit multe Posturi de pe site -ul si nu numai.
De curand am "descoperit" ca aici unde stau (sudul Germaniei) pot prinde cu o antena pusa pe balcon sateliti de la 13 E Hotbird pana spre xx W (asta din cauza dispunerii balconului). In momentul de fata am un Edision 1600 CI si o antena de voiaj (35cm!!) imprumutate de la un coleg sa vad daca prind ceva, si pot spune ca merge (Gigi cu k*y).
A venit timpul sa imi iau si eu ceva pentru receptie, ca vine vara si colegu vrea sa plece cu rulota in excursii.
Am citit cred de doua ori Thread-ul asta si dupa cum se vede cam toata lumea se bazeaza pe un Dreambox pe care il foloseste pe post de server, iar IPBOX sau Kathy sunt pe post de slave. In cazul meu nu as lua decat un receiver. Din cate vad imi ramane deci doar Dreambox 800, daca vreau sa am sanse pentru sharing si peering.
Ideal ar fi o struto-camila, adica un IPBOX (smartcardul, partea de hdmi si racirea) cu suportul de la Dreambox si pretul lui Kathy.
Deci intrebarea este: e Dreambox 800 ultima solutie pentru un start sigur?
PS: am ales 800 pt ca as vrea sa vad si HD ceva, iar 8000 e mult prea scump ca sa merite.
PS2: @demnitarul ce receiver ai ales pana la urma?