salut si te inteleg perfect , numai ca daca faceai acesta "miscare" prin toamna , aveai sanse mai mari decat in prezent de a-ti cumpara un kathy la 200e
in prezent mai greu din 2 pct. de vedere :
1 - asa cum ai scris euro a sarit de 4roni si
2 - enigma2 a luat cam "aceeasi" amploare/dezvoltare pt. cele 2 familii de receivere ip box si kathy
iti urez succes totusi in achizitionarea celui de al 2-lea receiver hd si vezi daca mai are acel kathy la vanzare sau parca vindea/schimba cineva un ip box 900hd luna trecuta
Voiam sa cumpar un IPBox 910HD (vreo 340 euro la digitalsatelit) dar azi am vazut pe ebay Germania Kathy UFS 910 la 260 euro. Licitatia mai e valabila inca vreo 7 zile. Ma gandesc serios sa cumpar unul, dar nu stiu daca poate face absolut tot ce poate un Dreambox sau IPBox. Vreau sa-l folosesc si la vizionat filme avi/mkv si ascultat radio de pe net.
Ipbox 910 are slot iar kathrein nu are.Fie atent ca circula clone de kathrein 910.La sectiunea lui kathrein exista un pdf care te ajuta sa recunosti daca e clona sau original.Parerea mea daca vrei kathrein cumpara din reprezentatul oficial,e un pic mai scump dar ai pecaul tau linistit.Pt radio prin net are ipbox un plug in (shoutcast ) care functioneaza foarte bine.Pt kathrein nu cunosc daca exista asta plugin.
Dupa aproape 2 luni de documentare, azi m-am decis si am comandat un IPBox 910HD![]()
de unde ai cumparat IPBOX-ul 910 HD ?
si cat ai dat pe el ?
apropo, pentru IPBOX 910 exista clone ? ...... daca da, cum fac diferenta intre o clona si un original
multumesc
Exista cam 3 sau 4 magazine care vinde ipbox-uri in Romania...Daca cauti putin prin forum si prin google o sa il gasesti.Nu pot sa spun pe numele ca sa nu fac publicitate si dupa apare destepti si spune ca promovez anumite magazine.Clone ipbox inca nu exista.
ps din ce am vazut toate trei magazine vinde pe ipbox 910HD la aceas pret "1445 RON"