-
Re: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?
un sfat :
- daca va tin buzunarele , cumparati unul de la reprezentantii de aici : http://www.dream-multimedia-tv.de/english/dealer_EU.php , fiindca altfel veti avea cam 95% sanse sa luati "teapa" cu "originalele"
- daca nu va tin buzunarele si un ip box 910hd isi face treaba ca lumea (pe sharing , fiindca e2 pt. el este foarte asemanator cu e2 pt. kathy) si in plus la acest receiver aveti parte de un "cooler" deja din constructie pt. racirea interioara , nu ca la dm800 unde probabil la vara mai mult ca sigur va trebui sa umblati cu diverse adaptari pt. racirea lui interioara
mark21 eu am kathy si nu-l vand avand in vedere amploarea versiunilor de e2 care au aparut in ultima luna si-l folosesc ca si client cu incubus legat la un dm500 , totul conteaza in aceasta situatie cum si de unde ai/iti vin liniile , cate odata se vede fara prb. , cate odata se mai blocheaza
oricum ai 2 lucruri sigure : 1 - este mai sensibil decat "amaratul" de dm 500 si 2 - poti urmari prg. hd atat free cat si codate , bine inteles legat de situatia mai inainte scrisa pt. linii
per general sant multumit de el , fiind convins ca si cu un alt receiver hd nu vei fii multumit 100% (dupa mine nu exista 100% , trebuie sa aibe si ceva care te va nemultumi soft sau hard)
Last edited by mario08; 05-01-09 at 22:29.