Put stick in back bottom USB port, and hdd in back top port.
Dislikes: 0
I use image on stick, in front of kathy.
I use usb-hdd with own power supply.
But, my kathy won't boot if hdd power is ON
If I use hdd power OFF, it is OK.
How to solve this trouble, anyone![]()
Put stick in back bottom USB port, and hdd in back top port.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
RULE 12
Thank,s
Works OK![]()
Last edited by zildan; 02-01-09 at 14:09. Reason: Is not admissible [quote] for cosecutive posts!!
Some providers sometimes use AAC sound. I think that ST7100 can handle the MPEG AAC sound format. Is there any trick to hear with Kathrein this specially sound?
Felicitari ZILDAN...super imagine ...sunt intarziat , am fost plecat...
Am instalat pe stik fara probleme dar nu pot configura netul. Ii dau valorile corecte ca la AAF dar spune ca nu e corect. Ajutor va rog!!
tedugoroma > La instalarea pe stick in partitie trebuie sa configurezi intr-o caseta ce-ti apare inainte de instalarea e2 IP-ul boxului , IP-ul serverului si Gateway , dupa care mi-a aparut IP- ul si Gate-ul in E2 gata setate , mai putin Nameserver unde pui IP-ul routerului . Cred ca tre sa reiei instalarea ...urmeaza ghidul Zildan de aici.
Last edited by zildan; 05-01-09 at 04:09. Reason: ajustari
citat din bobob "tedugoroma > La instalarea pe stick in partitie trebuie sa configurezi intr-o caseta ce-ti apare inainte de instalarea e2 IP-ul boxului , IP-ul serverului si Gateway , dupa care mi-a aparut IP- ul si Gate-ul in E2 gata setate , mai putin Nameserver unde pui IP-ul routerului".
Am si eu aceeasi problema. Pt un incepator poti fi un pic mai detaliat, cu pasii care trebuie urmati. Multumesc pentru bunavointa.
In KKC inainte de instalarea imaginii!!
Cred ca acolo am uitat sa pun valorile corecte
Mersi!!
In KCC inainte de instalarea imaginii E2 iti apare o caseta in care sunt solicitate cele 2 IP-uri si GW....exact cum a precizat si tedugoroma ...citeste cu atentie ghidul de instalare al lui Zildan are si poze si este foarte explicit...il gasesti mai sus , doar apasa "aici" ...bafta !
O mica corectie. IP-ul routerului va fi trecut la Gateway in Kathy (ar trebui sa fie deja de la instalare). Nameserverul/ele sunt DNS-urile.
Pentru a afla ce DNS ai, in Windows (eu dau exemplu la XP) apesi tasta windows+R (tasta windows este cea aflata in dreapata jos, intre ctrl si alt). In casuta care se deschide tastezi cmd si apesi enter. Apoi tastezi "ipconfig /all" si enter (este spatiu intre ipconfig si /). Acolo vei vedea ip-ul pc-ului, subnetmask-ul si gatewayul, dar pe tine te intereseaza doar DNS-urile pe care le vei baga si in Kathy.
The audio on HD channels is cracking up after a while until the only thing to do is a reboot. Any surgestions?
What channel, what type of audio connection you have?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
RULE 12
For example Silver HD and optical AC3 audio, it starts fine but cracks more and more. I will collect more info and get back.
Last edited by zildan; 06-01-09 at 21:04.
bobbob si tic2000, multumesc foarte mult, sfaturile voastre m-au ajutat mult. Bobbob de unde ai descarcat lista de canale 65E-45W? Nu reusesc sa dau de ea!