Se pare ca deschide si ceva HD-uri . Si nici nu iti trebuie plasma sau LCD .... Direct pe CRT .![]()
Se pare ca deschide si ceva HD-uri . Si nici nu iti trebuie plasma sau LCD .... Direct pe CRT .![]()
Am pus imaginea pe un DM 500 clona cu mac original. Deocamdata se comporta OK.
Am pus si imaginea aia cu "no time bomb" are ceva bug-uri la grafica cel putin cu skinul Nemesis.
Aceasta imagine este de departe cea mai buna iar functia software upgrade care este valabila de la versiunea 4.4 incoace te scuteste de orice probleme care apar la instalarile incorecte pe serial datorita imaginilor modificate sau erorilor de comunicatie.
Recomand celor care au clone sa modifice mac-ul prin jtag si sa se bucure de cele mai bune imagini Gemini upgradate direct de pe serverul lor fara dureri de cap cu imagini modificate,setari pierdute sau alte probleme care apar ulterior.
La imaginile geminii modificate singurele erori aparute sunt cele la schinuri incompatibile cu imaginea!
Ovi-jer ... pe ce baza recomanzi tu schimbarea macului cu jtag ? Nu sti ca se poate schimba MAC-ul mai elegant fara sa ai cunostinte de electronica si fara sa desfaci aparatul ? Poate ca aparatul e in garantie ...
Fiecare face ce vrea.
Eu unul sunt adeptul M:A.C. prin Jtag.