stai sa vezi in putin timp toti o sa face pe preturi in euro....nu cred ca o sa stau sa pierde din prabusirea lui leu.....singur care o sa pierde o sa fim noi...
pai doar nu ai vrea sa fie in pierdere ei cand ei nu stie cum sa tyraga de la client.Obligat ca era necesar sa faca peturile in euro atita timp cat leul se depreciaza pe zi ce trece .
S-a scumpit peste tot in UE. Ce doar noi n-om fi mai prosti sa reducem pretzul.
Pret in euro calitate in rupii cam asta ne ofera megaoperatorii.
Nu disperati suntem romani si ne-am obisnuit cu ideea!
va confirm eu: se renunta la Eutelsat W2(cica e scump transponderul)pana la sfarsitul lui februarie.
de pe 12265 se vor scoate din programele la liber si se vor baga cele de pe eutelsat. iar de saptamana viitoare o sa se inceapa gradat la trecerea acestora pe 12265.
cred ca o sa se renunte la eurosport 2![]()
cred ca incet incet renunta la programeo sa avem in baza 10 programe din care 6 sunt ale tvr-ului
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu am abonament AKTA si VA intreb : DE CE DOMNILOR DIN CONDUCEREA akta ATI SCOS CEL MAI BUN PROGRAM TV NATIONAL GEOGRAFIC . Credeti ca merita inlocuit DA VINCI LEARNING ?CE surprize ne mai oferiti ? Abonamente in EURO?
nu degeaba a vindut prigoana actiunile la defunctul MAX.