pai atunci o sa fie scumpire nu gluma la AKTA si cand ma gandesc ca mai am un an juma de contract![]()
Prezentare pachete AKTA SatelitPachet
incepand cu data de 01 ianuarie 2009
Oferta standard
Baza 5.99
Energy 2.6
Evolution 2.6
MaxPack 4.3
HBO 3
Cinemax 2
PachetOferta promotionala
Extra Practic (Energy + Evolution) 4.3
Extra Total (Energy + Evolution + Maxpak) 7.6
Toate preturile sunt in EURO si nu includ TVA.
Preturile pachetelor Energy, Evolution, MaxPak, Extra Practic si Extra Total sunt aditionale abonamentului Baza.
Pentru continutul pachetelor de programe vezi pagina Pachete
Oferta de Echipamente
Echipament Instalare Activare Ab. baza
Custodie 0 0 22 EUR 5.99
Card AKTA 0 0 11EUR 5.99
KIT** cumparat 80 EUR 0 0 5.99
Receptor+card 55 EUR 0 0 5.99
cumparate
* se aplica in limita stocului disponibil la dealer
* nu se aplica pentru echipamentele AKTA High Definition
**KIT-ul este compus din: antena + LNB + receptor + card; pentru preturile echipamentelor, vezi pagina de Echipamente/ Instalare
Toate preturile sunt in EURO si nu includ TVA.
Abonatii AKTA Satelit care opteaza pentru oricare pachet suplimentar extrabaza beneficiaza, pentru primele 6 luni, de 50% reducere din valoarea pachetelor suplimentare alese!
Activarea este gratuita pentru clientii noi cu echipament in custodie si care opteaza pentru pachetele Extra Practic sau Extra Total!
pai atunci o sa fie scumpire nu gluma la AKTA si cand ma gandesc ca mai am un an juma de contract![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
da, o sa fie cam nasol cind euro o sa trece peste 4 ron....asa spune toate ziua la money channel...ca leu o sa se deprecieze rau de tot in anul 2009.Sunt curios cind o sa incepe sa scade euro si sa urca dollar daca o sa schimba pe moneta cu dollar......
oricum o sa fie o scumpire de cca 6 ron si ceva la abonamentul de bazaasta este nesimtire pe fata furt nu gluma
![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
pai doar nu ai vrea sa fie in pierdere ei cand ei nu stie cum sa tyraga de la client.Obligat ca era necesar sa faca peturile in euro atita timp cat leul se depreciaza pe zi ce trece .
S-a scumpit peste tot in UE. Ce doar noi n-om fi mai prosti sa reducem pretzul.
Pret in euro calitate in rupii cam asta ne ofera megaoperatorii.
Nu disperati suntem romani si ne-am obisnuit cu ideea!
va confirm eu: se renunta la Eutelsat W2(cica e scump transponderul)pana la sfarsitul lui februarie.
de pe 12265 se vor scoate din programele la liber si se vor baga cele de pe eutelsat. iar de saptamana viitoare o sa se inceapa gradat la trecerea acestora pe 12265.
cred ca o sa se renunte la eurosport 2![]()
cred ca incet incet renunta la programeo sa avem in baza 10 programe din care 6 sunt ale tvr-ului
![]()
Eu am abonament AKTA si VA intreb : DE CE DOMNILOR DIN CONDUCEREA akta ATI SCOS CEL MAI BUN PROGRAM TV NATIONAL GEOGRAFIC . Credeti ca merita inlocuit DA VINCI LEARNING ?CE surprize ne mai oferiti ? Abonamente in EURO?
nu degeaba a vindut prigoana actiunile la defunctul MAX.
am inteles k pe client in costa si taxa de activare 50 euro..asa este ?
salut ai inteles gresit , taxa de activare era asta vara :
- pt. cartela conax 20roni si
- pt. cartela via 50roni
una este 50roni si alta 50euro , deci o diferenta de la cer la pamant , amandoua monele au cate un 50 in fata