Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Thread: cadou de la digi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: cadou de la digi

1 In acesta perioada trebuie sa va asteptati la schimbari dese .
    2 Nu vad cu ce greseste jiji incercand sa-si protejeze investitia ?
    3 Cu aceasta ocazie vor fi trase pe dreapta o mare parte din receptoarele credulilor.
    4 Nu vreau sa ma gandesc cate telefoane au primit si pe ce ton cei care profitand de nestiinta oamenilor simpli vand asa ceva.

Craciun Fericit !!!

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

citi timp merge la sharing digi si cu noi cartele nagra3....nu castiga nimic,plus daca nu aduce receptoare ca sa gaseste viitor client nu castiga absolut nimic.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Vor castiga daca vor avea receptoare in momentul schimbarii.De ce credeti voi ca nu au schimbat inca?Sunt destul de multi care au Echo sau Opti si poti vedea pe la prieteni,cunoscuti si vecini.Daca schimba acum (ma rog,ianuarie- februarie) si nu au receptoare sunt multi care isi vor lua abonamente si cred ca cifra lor poate trece si de 100 000.In sharing sunt inca foarte putini si va fi destul de greu sa se pirateze in masa,prea scump,complicat si nesigur.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

eu cred ca anul viitor o sa fie foarte greu pt DIGI si in general pt RDS-RCS daca nu face schimbari importante....Nu se poate sa dau asa moka pe toate,receptoare,mobile,football.....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Man,receptoare gratis nu se mai dau de aproape o jumatate de an.De fapt nici cu bani nu gasesti,iar daca gasesti nu au antene,mai dai 100 ron si pe aceea,plus suportul de prindere.Nu mai zic de ce fac instalatorii,ca au fost pe la soacra-mea si s-a lasat cu scandal cu toate ca avea deja suportul de antena pus si trebuiau doar sa puna antena.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Eu cred ca daca pune un pret normal adica citi costa receptor la ei cind il cumpara de la fabrica....multii o sa prefera sa il cumpara decit sa asteapta zile bune fara nimic...sau macar sa dau asta nagra module care da si polsat.....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pretul nu e exagerat,e chiar normal,fata de ce dau altii si nici nu mai poti face nimic cu ele.Cel putin pe conserva merg FTA-urile.Cum ziceam,nu au receptoare,antene,instalatorii vin cu intarziere si atunci cand vin sunt irascibili ("eu nu sunt angajatul lor,am venit doar asa" cu toate ca sunt platiti).Mai sunt si altele dar deviem rau.In mare de asta nu se trece la N3,pentru ca nu au receptoare si miscarea asta ar face ca "piratii" sa migreze catre concurenta.Altfel daca ar avea,stii ca cei cu receptie "la nivel de amator" nu ar putea sa reziste fara TV dupa ce au gustat din "fructul oprit".Nu au cei de la Gigi receptoare?Atunci mergem la cei care au,ca doar nu raman fara programe.Stiu pe multi care au al doilea receptor cu chei si daca nu gasesc unul dublu probabil vor lua inca un abonament sau trec in barca celor care au doua receptoare pe un singur abonament.
    Deocamdata e bine.
    :

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by armand25 View Post
    1 In acesta perioada trebuie sa va asteptati la schimbari dese .
    2 Nu vad cu ce greseste jiji incercand sa-si protejeze investitia ?
    3 Cu aceasta ocazie vor fi trase pe dreapta o mare parte din receptoarele credulilor.
    4 Nu vreau sa ma gandesc cate telefoane au primit si pe ce ton cei care profitand de nestiinta oamenilor simpli vand asa ceva.

Craciun Fericit !!!
    Aici este spus totul...
    Nu este o problema piratarea la nivel de hobby mai ales atita timp cit se lauda cu supernumarul de abonati.Cu ce nu sunt ei de acord, si nici eu ,vinzarea catre "creduli' a unor receptoare cu path deci obtinerea unor profituri financiare.

f11

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce diferenta domne de caracter si asta la granita cu noi nu mai departe
    unguri dau pachetul helo free de sarbatori iar noi schimbam 3 DES-uri de ne sar capacele

tipic romanesc,n-am cuvinte mai ales ca e craciunu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    0 Post(s)

Tu vezi tot anul moka cu key.....
    Ei macar o data pe an.....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu i-mi convine dar trebuie sa ii dau dreptare lui @otheitis
    Sa ne amintim cum a fost la campionatul de fotbal sau la olimpiada cand schimbau key-le si de doua ori pe zi...
    Respect

Mentioned
    0 Post(s)

asta packet hello caut o carta pt sharing si nu gasesc 6 luni....azi am vazut ca nu merita chiar deloc....sa mai caut...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Din Ianuarie 2009 va incepe trecerea la marea BEZNA-Na3

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by armand25 View Post
    ...3 Cu aceasta ocazie vor fi trase pe dreapta o mare parte din receptoarele credulilor.
    1.De ce crezi ca sunt creduli?
    2.E normal sa primeasca telefoane cei care vor sa profite de naivitatea oamenilor!
    Practic eu as vrea sa vad cate firme romanesti dintre cele ce au vandut clone la pret de original au fost demolate de fisc iar patronii lor amendati sau arestati.
    Eu cred ca niciuna.
    CS-va dispare si el odata cu noile norme de comunicatie din UE cand toti operatorii de net vor fi obligati sa "protejeze minorii" si "natiunea" de "atacurile informatico-teroriste" vor inchide toate portile de comunicatie, iar daca vei cere sa le deschizi va trebui sa dai cu subsemnatul si sa aduci argumente serioase la ce ai nevoie de acele porturi deschise!
    Vom trai si vom vedea!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

La punctul 2 gresesti,nici o firma din ROMANIA nu este DEALER dream-multimedia,orce produs adus este pe baza de factura/import asa ca....ele il pot vinde si cu 1000E,nu il priveste pe fisc adaosul comercial,totodata toti cei ce vand clone ori "originale" spun un singur lucru;
    "Umbli la soft perzi garantia" nici o firma nu se coboara intratat incat sa vanda receivere cu key valide in ele,ca modifica utilizatorul e altceva o face pe propia raspundere!
    Cat despre cei ce vand receivere patchuite [a se citi bisnitari ordinari ce profita de naivitatea clientului] vremea lor apune curand iar clientii le vor sari in cap,nu vor mai putea oferi key pentru Na3,asa ca...in curand o mare bezna!

Page 1 of 2 12 LastLast