Quote Originally Posted by spaniolul View Post
La punctul 2 gresesti,nici o firma din ROMANIA nu este DEALER dream-multimedia,orce produs adus este pe baza de factura/import asa ca....ele il pot vinde si cu 1000E,nu il priveste pe fisc adaosul comercial,totodata toti cei ce vand clone ori "originale" spun un singur lucru;
"Umbli la soft perzi garantia" nici o firma nu se coboara intratat incat sa vanda receivere cu key valide in ele,ca modifica utilizatorul e altceva o face pe propia raspundere!
Cat despre cei ce vand receivere patchuite [a se citi bisnitari ordinari ce profita de naivitatea clientului] vremea lor apune curand iar clientii le vor sari in cap,nu vor mai putea oferi key pentru Na3,asa ca...in curand o mare bezna!
Ai dreptate asa e! Eu ma referisem nu neaparat la "dealeri DMM" dar si firme destul de cunoscute s-au uns de cacat in aceasta afacere!
Cu N3 nimic mai adevarat-probabil ca cineva va trebui sa vanda codul sa iasa ceva "clone card" si dupa ceva timp sa se faca "patch" pe ceva recivere.
Afacerea cu recivere cu patch nu a inventato "un roman" ci grupuri de interese din cadrul dth-urilor de pretutindeni...au trait din banii castigati pe recivere si nu din abonamente!

Quote Originally Posted by cristianio View Post
Am un abonament Digi la care se uita parinti mei , pe undeva pe orbita unde este si Spaniolul.Pina acum nu au primit nici o cartela de nagra 3, prin urmare informatia ta ca din ianuarie only nagra 3 la Digi, nu merge.
Mai am un receptor in custodie (mai exact in debara, nefolosit) tocmai ca sa fac share (evident ca am facut rost si de material de disecat-alt receptor, pentru share, urmeaza operatia).Nici la acest contract nu sa primit ceva.

Cit priveste persoanele care vind receptoare pentru receptia fara abonament (uni sunt si pe aci pe forum) nu au nici o vina.Cine cumpara isi asuma raspunderea pentru cea ce cumpara.(dupa mine cumpara iluzii)
Eu cred ca atita timp cit se vor folosi sisteme de codare a programelor TV acestea vor fi tinta piratarii,
Normal ca nu pot inghite gogoasa ca un reciver cu "patch" amarat de acuma imi va oferi din ianuarie N3.Sa fim seriosi!

Quote Originally Posted by deidei View Post
fiti atenti oameni buni vorba multa saracia omului
digi va muri in curand si nu va avea bani sa schimbe norma de codare
sau va face rost de bani si o sa vedeti ca aceasta nu va fi n3
degeaba dati atita din gura ca m-am si ienervat un pic citind pe aici postarile voastre
nu au bani cei de la digi sa-si plateasca instalatorii nu sa-si schimbe receptoarele
si cartelele de ce nu va treziti din somn acum de craciun
spaniolule nu uita : nu esti oracol am mai citit si pe alte locuri de oracoli si nimik din ce s-a spus nu s-a adeverit
Cam nu prea mor caii cand vor cainii!In Romania e inca destul de muls.
Ca nu au bani de plati e politca salariala gresita-1 leu la muncitor si 1 milion la director, ca patron nu poate fi numit un cioflingar care linge pentru favoruri(vorbim aici de directorii DTH-de zona sau cum se mai numesc pocitaniile astea)
In rest nu uitati cateva lucruri:
Digi-nu e unicul operator din Romania si nici din lume.
Telecomanda-cel mai bun mijloc de cenzura: nu-ti place, schimbi canalul sau chiar inchizi reciverul!
Dreambox nu e singurul reciver "capabil"-exista altele mult mai bune chiar daca sunt mai putin cunoscute la noi.(grecul stie...)