Stai linistit si nu te mai amagi degeaba ca a uitat de unde a inceput viata satelitara.
Pentru Spaniolu
----------------
Daca tu esti sigur ca din ianuarie gata cu digi N2 dane si noua un numar sau o cifra cate carduri N3 au fost schimbate pina acuma. Macar asa va fi ceva sigur aceasta schimbare. Nu stiu daca tu ai fi fost patronul la RCS cu ai face schimbarea asta la Nagra 3 asa repede la un numar mare de abonati interni (din tara ) si externi (din strainatate ). Ce decizi prinzi tu ? Cine are card N2 ramane cu ala si se uita la stele si pentru noi abonati trebuie sa aibe N3 obligatoriu ca sa vada Digi. Asa vei proceda tu? Eu pina acuma de cand se discuta chestia asta cu schimbarea la Nagra 3 nu am auzit pe nimeni sa zica ca a fost informat sau anuntat ca trebuie sa se prezinte la prima agentie RCS pentru schimbarea cardului. Sau receptorul cu cardul.Eu cred ca asta este procedura standart.
Eu ma refer la acest sistem de oarece o cunosc de la sky italia.
In 5 ani de cand sant aici sky italia era Seca Mediaguard 2(am prins cam vreo 5 luni de zile ) dupa aia a intrat in NDS si toti care aveau receptoarele vechi Gold-Box sau Set-Top-Box sky italia venea cu receptorul la primul centru sky si ai dadea receptorul nou cu NDS integrat in el .Astea erau cardurile care la final erau cu seria 00,cand a intrat in NDS 1 card cu seria final 01 cardul 00 mergea impreuna cu 01 pina cand a intrat in NDS 2 (seria final 02)cand au schimbat iarasi receptoarela.Acuma ca este in NDS 3 merge simultan cu NDS 2 dar receptoarele nu le mai schimba ci doar un SW via OTA care schimba tot in receptor.Dar lumea alearga pentru receptoarele sky HD sau My Sky HD.
Deci in concluzie cred ca te-am cam lamurit care este technica de schimb.Nu asa se face " Din ianuarie gata schimbam tot ".Eu iti spun ca mai dureaza mult.Sant bucuros ca vecini vostri unguri sant in stare sa faca un DTH de HD si Polonezi la fel si nu este in stare Romania ca se bat cap in cap pentru concurenta si sant fericiti ca iti vinde receptoare HD ca sa vezi TVR HD.Beliciune mare rau.
Gata ajunge ca nu vreau sa fac pe desteptul prea mult.
Nu te supara pe mien Spaniolu-le si nici in nume de rau nu imi lua.
Daca vrei sa ma injuri dami un telefon.![]()

Reply With Quote