Pretul nu e exagerat,e chiar normal,fata de ce dau altii si nici nu mai poti face nimic cu ele.Cel putin pe conserva merg FTA-urile.Cum ziceam,nu au receptoare,antene,instalatorii vin cu intarziere si atunci cand vin sunt irascibili ("eu nu sunt angajatul lor,am venit doar asa" cu toate ca sunt platiti).Mai sunt si altele dar deviem rau.In mare de asta nu se trece la N3,pentru ca nu au receptoare si miscarea asta ar face ca "piratii" sa migreze catre concurenta.Altfel daca ar avea,stii ca cei cu receptie "la nivel de amator" nu ar putea sa reziste fara TV dupa ce au gustat din "fructul oprit".Nu au cei de la Gigi receptoare?Atunci mergem la cei care au,ca doar nu raman fara programe.Stiu pe multi care au al doilea receptor cu chei si daca nu gasesc unul dublu probabil vor lua inca un abonament sau trec in barca celor care au doua receptoare pe un singur abonament.
Deocamdata e bine.![]()
:
ce diferenta domne de caracter si asta la granita cu noi nu mai departe
unguri dau pachetul helo free de sarbatori iar noi schimbam 3 DES-uri de ne sar capacele
tipic romanesc,n-am cuvinte mai ales ca e craciunu![]()
Nu i-mi convine dar trebuie sa ii dau dreptare lui @otheitis
Sa ne amintim cum a fost la campionatul de fotbal sau la olimpiada cand schimbau key-le si de doua ori pe zi...
Respect
Din Ianuarie 2009 va incepe trecerea la marea BEZNA-Na3![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Intimplare sau nu, azi a trebuit sa resetez receiverul cu abonament al mamei, pt. ca nu mai deschidea vreo 10-15 canale.
La socrii tre sa ma duc maine. Ei au abo "full".
Eu m-am scapat de abonamentul meu si de nervii provocati.
Sarbatori Fericite tuturor...chiar si ...lor!![]()
good point
treaba e ca in realitate, cei mai multi dintre satelitari chiar au un abonament la unul dintre providerii de la noi. mai ales cei care folosesc dream/clone sunt "stimulati" sa isi faca un local ca sa aiba multe linii de share.
neronii din capul celor din conducerea jiji sunt cam obositi; nu trebuie sa mai explic de ce, ca toti stiu multele motive (si nu-i vorba numai de schimbarea key-ii in ajun de Craciun, e vorba de muulte altele). ei stau linistiti ca au clienti multi, si chestia asta i-a orbit ca nu-si mai dau seama cati renunta la serviciile lor in folosul concurentei.
deh... noi sa fim sanatosi!!!![]()
Mie mi-ar fi rusine.
Posturile offtopic vor fi sterse. Aveti ceva de lamurit intre voi folositi pm sau mes. Nu transformati forumul intr-o cocina, nu uitati pe ce forum va aflati. Unii dintre voi conform regulamentului ar trebui sa zboare imediat de aici.*
Treaca de la mine, e Craciunul si am sa inchid ochii....dar*urmatorul care mai amplifica scandalul asta sau care pe deasupra mai vine si cu insulte pleaca.
1.De ce crezi ca sunt creduli?
2.E normal sa primeasca telefoane cei care vor sa profite de naivitatea oamenilor!
Practic eu as vrea sa vad cate firme romanesti dintre cele ce au vandut clone la pret de original au fost demolate de fisc iar patronii lor amendati sau arestati.
Eu cred ca niciuna.
CS-va dispare si el odata cu noile norme de comunicatie din UE cand toti operatorii de net vor fi obligati sa "protejeze minorii" si "natiunea" de "atacurile informatico-teroriste" vor inchide toate portile de comunicatie, iar daca vei cere sa le deschizi va trebui sa dai cu subsemnatul si sa aduci argumente serioase la ce ai nevoie de acele porturi deschise!
Vom trai si vom vedea!