Results 1 to 15 of 17

Thread: Zeci de angajaţi RCS&RDS, fără salarii!!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Zeci de angajaţi RCS&RDS, fără salarii!!

Chiar dacă nu şi-au primit simbria de multă vreme, salariaţii sunt ameninţaţi că, dacă părăsesc compania, nu-şi vor mai recupera banii.

Zeci de angajaţi ai operatorului de telecomunicaţii RCS&RDS nu şi-au mai primit salariile sau comisioanele de cateva luni. La sucursalele din Bucureşti şi Craiova, compania are restanţe de zeci de mii de lei la angajaţi şi la colaboratori.

?De mai bine de cinci luni, angajaţilor, mai ales celor care lucrează pe bază de comision, nu li se mai respectă drepturile salariale. De exemplu, există restanţe mai mari de 4.000 de lei, in unele cazuri mult mai mult, la un singur angajat. Sunt prezentate mai multe scuze, precum nereguli la contabilitate, dar angajaţii nu primesc decat promisiuni?, ne-a declarat George M., un agent de vanzări al operatorului, din Craiova.

La Bucureşti, aproximativ 30 de agenţi de vanzări nu şi-au mai luat banii de cateva luni. ?Sunt angajat RCS&RDS de aproape doi ani şi vreau să vă spun că este cea mai mare bătaie de joc. Suntem aproximativ 30 de agenţi care nu ne-am mai luat banii de cateva luni, mai exact pe lunile februarie, iunie, iulie, august, septembrie şi octombrie. Mie imi datorează circa 9.000 de lei?, ne-a declarat un angajat care ne-a solicitat anonimatul. El spune că nici nu işi pot da demisia, deoarece in cazul in care pleacă sunt ameninţaţi că nu-şi mai recuperează niciodată banii.

Cine ia atitudine este dat afară

Majoritatea din cei 30 sunt studenţi şi sunt angajaţi fie cu contract de muncă, fie cu contract de colaborare.

?Eu nu am mai reuşit să plătesc taxa la facultate şi sunt pe cale de a fi exmatriculat. Abia am plătit chiria, am telefonul mobil neplătit de trei luni, iar operatorul la care am abonamentul vrea să mă dea in judecată pentru recuperarea datoriei. Iar ei nici nu vor să discute cu noi. Am avut un şef care a avut curajul să vină să se intalnească cu noi, ne-a ascultat şi in final a spus că pană de Sărbatori vom primi măcar o parte din bani. La 2-3 zile insă acesta a fost dat afară. Suntem disperaţi! Ne gandim că vin Sărbătorile şi nu avem un ban in buzunar?, ne-a mai scris acesta. El ne-a rugat să nu-i dezvăluim numele real, deoarece este convins că şefii săi, ?nişte comunişti?, potrivit spuselor sale, l-ar da afară şi nu ar mai recupera niciun ban.

Am contactat telefonic, dar şi prin intermediul e-mailului, atat conducerea RCS&RDS, cat şi secretariatul central, insă nimeni nu ne-a răspuns pentru a reda şi viziunea companiei.

Conform datelor Ministerului de Finanţe, RCS&RDS a avut in 2007 o cifră de afaceri de 1,15 miliarde de lei şi un profit net de 62 de milioane de lei, in scădere faţă de 2006, cand profitul consemnat a fost de 123 de milioane de lei.

NEREGULI PE BANDĂ

Factură la Digi.Mobil fără să fi primit telefon

Cazurile in care clienţii serviciului de telefonie mobilă Digi.Mobil, al companiei RCS&RDS, au primit facturi umflate substanţial sunt deja binecunoscute. Alţii au primit factură fără să folosească serviciul. Valeria C., din Făgăraş, are abonament de internet şi telefonie fixă la RCS&RDS. Cand a primit ultima factură, a observat că acolo erau trecute şi convorbiri in perioada iunie-iulie, de circa 100 de lei, in reţeaua de telefonie mobilă Digi.Mobil, pe care ea insă nu o foloseşte şi pentru care nici măcar nu a făcut solicitare că ar dori să o utilizeze. ?Menţionez că eu nu am Digi.Mobil şi nu am efectuat acele convorbiri. Acum nu imi mai pot plăti internetul separat şi am fost decuplată. Mi-au spus că nu pot achita internetul pană nu achit factura integral, adică şi la Digi.Mobil?, ne-a declarat Valeria. Aceasta a depus deja reclamaţie la operator şi aşteaptă ca acesta să ii reconecteze internetul.

http://www.evz.ro/articole/detalii-a...fara-salarii-/

Asta mega-galaxial-operator nu are sa plateste 30-50 angazati lui pt munca lor.Si vine manelistii si ne spune ca VOOM o sa falimenteze sau o sa fie cumparat sau asta trei canale noi care a introdus VOLCE sunt de doi lei.....sau POCUS nu are banii ca sa cumpara mufe pt cabluri....au ajuns sa fie penibili.....
    Asta e BOMBA adevarata pt MIRINDA!!!!!!!

*cititi si pe comentary de la site evz.ro
    Last edited by otheitis; 20-12-08 at 19:42.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER