Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Gasesc in Bucureshti Dreambox 800 HD?

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default Gasesc in Bucureshti Dreambox 800 HD?

salutare, unde gasesc in Bucureshti un magazin de unde sa procur Dreambox 800 HD. Un linc ve rog, sau alte propuneri... (Shi cat ma costa, urgent, sunt in trecere prin Bucureshti. Apoi plec acasa la Chisinau)
    Last edited by vladcarama; 17-12-08 at 12:28.
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Gasesc in Bucureshti Dreambox 800 HD?

Dupa cate imi amintesc eu La Bucur Obor Magazinul ma refer ,pe partea stanga nu unde este intrarea principala linga MC Donalds .Linga MC Donalds este intrarea principala dupa care este un Banca,magazin de electrocasnice si pe partea unde sant cabinele de telefon ma i este o intrare si acolo este un raion numai de receptoare.Vand chiar si abonamente straine.(Asta trebuie sa vorbesti cu seful).Sau daca nu in Crangasi
    SC PERUVISION SRL Bucuresti , calea Cringasi , nr. 13 , bl. 11 , parter , S6 Contact tel 0213113948 Tel: (+40)21-3113948 Fax: (+40)21-3117593/ e-mail: bucuresti@peruvision.ro

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Re: Gasesc in Bucureshti Dreambox 800 HD?

in prezent acel magazin este in curs de "reamenajare" si mai mult ca sigur dupa anul nou va fii gata (inca se lucreaza) sau daca au interes vor deschide intre craciun si anul nou
    firma se numeste "alfastar" si au cam ridicate preturile , aici gasindu-se mai repede "technomate 6900hd" atat varianta fara lan (1600roni) cat si cu lan (1800roni) , receiverul fiind combo (dvb-s/s2 + dvb-t/t2) si din cate am inteles pt. cel de 1800roni se mai lucreaza la soft