0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
"Draga Stolo"
Acum sa va mai spun iar de ce nu am fost la vot?Nu va spun.Va las cu marinarul la conducere si sper sa nu ajungem sa murim de foame cu hotii astia pe cap.
http://antena3.ro/stiri/politica/dra...imi_60242.html
-
Membru de onoare
Re: "Draga Stolo"
Acum chiar ca imi pare rau ca am votat cu PDL-ul!
M-au convins ca nu sunt cu nimic mai buni decat noii lor "aliati"! O vor tine tot intr-un circ... Mi-e sila de ei!
Concluziile la tot ce s-a intamplat pana acum:
1. Puterea iti ia mintile!
2. Basescu nu mai vrea sa fie presedinte din 2009!
-
Standard RSP member
pana acum n-am ratat nici o ocazie de a vota. acum chiar ii dau dreptate lui badea ca de ce zicea el ca nu se duce deloc la vot.
ma bucur ca n-am votat, ca oricum as fi votat, tiganeala tot aia era.
cand ma gandesc la modul in care se "injurau" inainte boc si cu geoana...
stolo asta e cam ciudatel, nu prea inteleg ce s-a intamplat, dar cred ca l-au lucrat pe la spate, si base n-a avut incotro, ca daca va aduceti aminte cand a fost faza cu suspendarea lui base in urma cu ceva timp, cine a fost omul care l-a sustinut pe base? ghici: stolojan. era un filmulet dar nu mai esti pe pagina asta, un filmulet in care base, in final il lua pe stolojan de mana si ridica mana in sus, cum se face la meciurile de box
http://www.basescu.ro/index.php
va aduceti aminte ce bucurie a fost cand prin referendum s-a intors base ca presedinte? a promis ca lupta impotriva coruptiei, bla bla ce-a facut? eu nu vad nimic schimbat...
base este exact in aceeasi oala in care sunt toti; unde e de ros ciolan, sunt toti prezenti, si nu mai au nici o scrupula.
nu ma voi mai duce la vot in urmatorii 10 ani (cel putin asa ma gandesc acum).
-
Membru de onoare
Uite la el,mai,ce simpatic e!
Last edited by zmeura; 16-12-08 at 11:26.
: