Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Rusineee... ,rtc!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Rusineee... ,rtc!!!

Nu e chiar asa cum crezi tu!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

afirmatia de mai sus este valabila suta la suta(nu le stii tu chiar pe toate spaniolule).
    sarbatori fericite !

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

bai fratilor lasati-va de rtc...sunt varza..in dambovita din cauza unor maimutoi care au pus antene pe unde au nimerit cu sau fara fix era sa ramanem fara masina ....rusine maimutoilor care pacaliti lumea cu oferte care nu exista

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe langa faptul ca nu se intelege nimic,nu stiu ce legatura are o masina in treaba asta.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce sa inteleg eu pana la urma????va-ti inscris pe forum doar ptr asta???la 3 posturi ai mare tupeu,sper sa nu devina un obicei
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sobyeuro View Post
    bai fratilor lasati-va de rtc...sunt varza..in dambovita din cauza unor maimutoi care au pus antene pe unde au nimerit cu sau fara fix era sa ramanem fara masina ....rusine maimutoilor care pacaliti lumea cu oferte care nu exista
    Daca intri pe zona altora asa patesti!
    Informeaza-te inainte sa intri intr-o zona pe care nu o cunosti,astfel te scutesti de multe belele!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sobyeuro View Post
    Intr-un fel sunt de acord cu ce spune colegul nostru, proaspat ajuns pe sateliti. Nu sunt KUKUX, ANTISEMIT, nu am nimic cu minoritatile, dar majoritatea dintre cei care au intrat la oferta DOLCE fara telefon fix sunt vai si amar de capul lor, n-au bani nici de pocnitori de revelion. Apoi sunt primii la urgentari si reclamatii. De exemplu, astazi am o urgentare din partea RTC, pe numele de CUTIT.... De ceea ce incearca sa scape acum FOCUS SAT si BOOM TV, este primit cu urgentare la DOLCE. Sa plang ..., sa rad ..., nici nu stiu!?!? Roadele rigiditatii, ale lipsei de conlucrare cu tertii, in ceea ce priveste filtrarea unor clienti, dar si ale managementului slab, vor fi culese peste cateva luni, cand se vor trezi ca 30% dintre cei abonati acum, nu platesc abonamentele, iar cand se vor duce dupa recuperari, o parte dintre echipamente le vor gasi deteriorate, iar cealalta parte lipsa. Pentru astfel de clienti, de pe urma carora RTC nu va avea nici un beneficiu, instalatorii sunt amenintati cu penalizari. Asta inseamna parteneriat bazat pe principii etice si morale dintre RTC si TERTI???

Se pare ca nimeni nu vrea sa invete din greselile altora. Vor sa se convinga singuri.

ovex
    Last edited by ovex; 29-12-08 at 12:08.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

nu vreau sa supar pe nimeni...doar ca firmele mama de antene ar trebui sa stie ce instalatori sa aleaga ...nu pe nea Mitica cu televizorul afara si habar nu are ce este o antena si mai spune k face si 10 montaje (consola,copaci stalpi de romtelecom etc...) pana la urma clientul plateste abonamentul dak nu are nici o prb cu sistemul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mda, faza cu asteptatu' la telefon e bestiala, nu-ti merge cine stie ce si esti nervos, si astepti sa raspunda, si devii din ce in ce mai nervos si dupa o jumatate de ora(dupa ceas - nu e figura de stil) dai de un operator(operatoare) plictisit si foarte indignat in acelasi timp, pt ca, uite dom'le ce nervos e clientul, ce badaran e, nu poate sa fie civilizat.......Ma rog. Dupa toate ac lucruri problema se rezolva miraculos "de la sine", ce naiba mai sun eu la ei ca netu pica din cauza mea... ce dreak tre sa ating si io modemul nu sa-l las nemiscat asa ca sa pice netu......
    Cu baietii care mi-au facut instalarea la antena nu am nimic, doar ca s-au chinuit cam 15 minute ca sa prinda o dara de semnal, alte 5 min ca sa il ajusteze........ si la prima ploaie imagine din "carici" auzeai scartzitul ala nenorocit, de o luai razna. Acest lucru in conditiile in care antena nu avea nici un obstacol in calea ei de pupaceala cu satelitu'(eventual cate o musca in zbor daca e vara), era spatiu liber de-ti crapa cristalinu in ochi in incercarea de a zari ceva mai jos de 10 m de antena.Asa ca am pus mana pe antena si am reglat cum trebuie, fara aparaturi plasme sau alte dracii (mentionez ca am dat antena de dolce jos si am montato la loc si cand am pus prima mea antena -una de jiji tv- am folosit doar o amarata de busola si niscai informatii de pe lyngsat). In fine baietii care se ocupa de service sunt baieti de treaba, ii cunosc f bine ca e orasu' mic.......... sunt prieten cu ei, dar nu prea se pricep, sau nu se prea pricepeau atunci, asta la Dolce, ca la internet.....Dumnezeu sa ne ajute, ca nu au cum sa stie ei de ce, din cand in cand raman fara net!!!

Dar............ ca aici e problema, se pune intrebarea, daca o sa am cu adevarat o problema, pe mine cine ma rezolva, ha? Sau cum era vorba aia: "DA EU CU CINE VOTEZ MON CHER?" (HAC)

ASA CA : RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ce v-as mai inmormanta eu pe voi, sa fac si eu un ban cinstit!!!
    (nota:ac.urare de sfarsit nu este una peiorativa, ci este doar un joc de cuvinte pur nevinovat).
    alta nota: nu am nimic cu baietii de la romtel****, ci doar cu sistemul putred din care, din nefericire, fac si ei parte.

cu stima POPA
    AMIN

Page 2 of 2 FirstFirst 12