asa sunt astia de la rtc niste escroci sunt si au fost ......![]()
RUSINEEEE RTC! 5 ore pentru o nenorocita de activare,5 ore in care telefoanele de la Dolce pentru activari sunau si nu raspundea nici dracu,ori sunau ocupat,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE
!5 ore au inghetat azi baietii mei sa va faca o nenorocita de activare.
Si asta nu e totul,cand in sfarsit au prins linie libera li sa adus la cunostiinta ca nu pot face activarea pe motiv ca clientul era repartizat altei firme,in final sa reusit dar numai dupa ce iam pus sa verifice ca,clientul era introdus de noi in service order,sau cheltuit cu telefoanele si benzina 29E,ca sa nu mai zic de timpul pierdut,timp in care se instala lejer 6-Focussat ori Boom,RUSINEEEEEEEEEE! si mai aveti pretentii sa instalam cate 10 clienti pe zi,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
DRACU MAI LUCREAZA CU VOI la instalari![]()
asa sunt astia de la rtc niste escroci sunt si au fost ......![]()
Regula 12![]()
Avem pe dracu! ultimul contract cu ei iti aduce niste penalitati de te doare capul daca nu le instalezi OS-urile,pai cum dracu sa le instalam? o instalare dureaza maxim 45min cu totul facut a la carte dar.....pentru orele pierdute pentru activare cine suporta pierderile?
Last edited by Snow; 13-12-08 at 22:30.
ya,antene puse in copaci cu crengile proaspat taiate pentru a se face loc antenei,blocul reabilitat termic cu izolatia taiata pentru a se monta antena,metrajul de cablu umflat pe os pentru ca nu iese la inventar.mufele puse ca dracu pe cablu cu firul central de juma de metru iesit,cablul de la antena prins cu banda izolatoare etc.
in alta ordine de idei vad ca aceeasi postare de pe forumul dl balba-iftv-cancilumina a fost stearsa ceeea ce ma face sa-i dau dreptate
lui rz ca forumul devine pro rtc !
Eu urmatorul contract pentru instalari individuale nu-l mai semnez, deoarece am sa ma aleg cu penalizari multe ... raman numai cu ala pentru cablare structurata blocuri. Ne vom mobiliza sa facem chiar si o asociatie, prin care sa ne putem negocia democratic clauzele din contract, fara sa ni se spuna: astea sunt clauzele, daca vrei bine, daca nu la revedere ... si vom cere 50 de euro/instalare. Deja sunt multi instalatori care imbratiseaza aceasta idee. Mie nu mi frica nici de RTC si nici de functionarii de acolo.
ovex - sigmasat team
mhai baietzi.., nu o sa rezolvati nimik in stil de protest.mai bine fitzi baietzi istetzi si vorbitzi cum sa va faca acces la server sa face-ti voi activarile , ka la jiji tv.de ce merge prost?
pentruca sunt putzi operatori la tehnik.akum este bine... sa fi vazut anul trekut.eu procedez altfel;ii pun baietzi sa le puna pe pozitie ,si cind ajung la baza le activez toate odata, ca sa nu piarda timp degeaba,si asa sunt proaste noile stb-uri, sunt cele mai proste .... .I-am echipat pe baietzi cu 4100C, de la opti si instaleaza direkt fara finder,numai pe semnal(in meniul lui 4100C are o optiune de finder acustik), cu monitoare cu plasma linga ei (care la rindul lor capteza stb de la distanta,maxim 15m),regleaza repede.contractele sunt scrise cu o zi inainte(ei decit pun seriile de card si de stb), si asa merge repede , ka promotia se duce... si dupa aceea ma apuk de altceva,ca trebuie sa skot bani de salari.procedatzi si voi la fel,numai pierdetzi timpul, ca oameni nu mai vor antene dupa sarbatori... si o sa cunsumati benzina degeaba sau gaz.... .
imi place asta:antene puse dupa ureche si dupa cum se vede semnalul pe plasma care nu stiu cum dracu receptioneaza stb de la distanta.astia sunt instalatorii care se fac de rasul curcilor.cumparati-va domnilor niste aparate de masura bune si o sa vezi ca dureaza o reglare de antena pe satelit mai putin decat ii trebuie ca sa intinda cablul de curent pentru monitorul tau cu plasma
Last edited by Snow; 23-12-08 at 16:41. Reason: r12
exact ce spuneam ceva mai sus toate gashtele s-au apucat de instalat antene,ce se intampla acum la dolce s-a intamplat la digi,noroc ca din ianuarie urmeaza...
daka vre-ti sa stiti,toate au fost puse corekt... .pentru ce sa imi cumpar un Metlog sau alte skule sa instalez..... sunt bani bagati degeaba.eu vam dat idei sa mearga treaba repede si bine.testa-ti si voi un 4100C,si o sa vede-ti kum merge... si o sa va convinge-ti .Iar monitoarele cu plazma,sunt televizoare cu akumulatori si prind pe CH23 foarte bine , fara fir.am uitat sa va spun ca la stb-uri pun o antena la iesirea din modulator..... .daka a-ti avea putina cunostintza de electronika nu va-ti mai vaita.....
si inka ceva: gaska mea, au cunostinte mai multe de cit crezi tu.... .." boy2good ".... pina akum am pus cu ei citeva mii de antene......... vreo 15000.... si nu numai la rtc...... astai viata.bafta baietzi si spor la treaba.
Last edited by mesterika; 17-12-08 at 14:23.
Discriminarea RTC in ceea ce priveste firmele de instalare continua. De exemplu in judetele din nord-vestul tarii nu se tine cont de intarzierile in instalare si de penalizari. La mine in judetul SIBIU se tine cont, iar la situatia lunara sunt pus sa scriu cu mana mea cate am instalat in inteval de 5 zile, 10 zile, etc. Adica sa ma autopenalizez. Asta se numeste abuz si discriminare. Trebuie sa gasim cat mai multi instalatori hotariti, care sa refuze de la semnat urmatorul contract. Se urmareste deja, chiar infiintarea unei ASOCIATII.
ovex
@ovex
atat timp cat unele firme sunt ''mai prietene'' cu rtc si primesc preturi mai mari per instalare decat restul firmelor,ce valoare va avea faptul ca sunteti o asociatie ? cati din cunoscutii tai(care fac instalari ) isi doresc cu adevarat o asociatie ? pentru doi euro in plus fata de ceilalti ce de meseriasi vor aparea...