Results 1 to 15 of 24

Thread: Rusineee... ,rtc!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Rusineee... ,rtc!!!

RUSINEEEE RTC! 5 ore pentru o nenorocita de activare,5 ore in care telefoanele de la Dolce pentru activari sunau si nu raspundea nici dracu,ori sunau ocupat,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!5 ore au inghetat azi baietii mei sa va faca o nenorocita de activare.
    Si asta nu e totul,cand in sfarsit au prins linie libera li sa adus la cunostiinta ca nu pot face activarea pe motiv ca clientul era repartizat altei firme,in final sa reusit dar numai dupa ce iam pus sa verifice ca,clientul era introdus de noi in service order,sau cheltuit cu telefoanele si benzina 29E,ca sa nu mai zic de timpul pierdut,timp in care se instala lejer 6-Focussat ori Boom,RUSINEEEEEEEEEE! si mai aveti pretentii sa instalam cate 10 clienti pe zi,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
    DRACU MAI LUCREAZA CU VOI la instalari

Standard RSP member Cena133's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down Re: Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,rtc!!!

asa sunt astia de la rtc niste escroci sunt si au fost ......

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,rtc!!!

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    RUSINEEEE RTC! 5 ore pentru o nenorocita de activare,5 ore in care telefoanele de la Dolce pentru activari sunau si nu raspundea nici dracu,ori sunau ocupat,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!5 ore au inghetat azi baietii mei sa va faca o nenorocita de activare.
    Si asta nu e totul,cand in sfarsit au prins linie libera li sa adus la cunostiinta ca nu pot face activarea pe motiv ca clientul era repartizat altei firme,in final sa reusit dar numai dupa ce iam pus sa verifice ca,clientul era introdus de noi in service order,sau cheltuit cu telefoanele si benzina 29E,ca sa nu mai zic de timpul pierdut,timp in care se instala lejer 6-Focussat ori Boom,RUSINEEEEEEEEEE! si mai aveti pretentii sa instalam cate 10 clienti pe zi,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
    DRACU MAI LUCREAZA CU VOI la instalari
    Pai da ma dar voi ca aveti niste contracte cu ei cred de ce se comporta asa .Eu stiu ca ar trebui sa fie o colaborare foarte stransa intre voi si ei,Nu.Caci daca nu santeti voi nu exista nici ei cu clienti

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Regula 12
    Avem pe dracu! ultimul contract cu ei iti aduce niste penalitati de te doare capul daca nu le instalezi OS-urile,pai cum dracu sa le instalam? o instalare dureaza maxim 45min cu totul facut a la carte dar.....pentru orele pierdute pentru activare cine suporta pierderile?
    Last edited by Snow; 13-12-08 at 22:30.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

ya,antene puse in copaci cu crengile proaspat taiate pentru a se face loc antenei,blocul reabilitat termic cu izolatia taiata pentru a se monta antena,metrajul de cablu umflat pe os pentru ca nu iese la inventar.mufele puse ca dracu pe cablu cu firul central de juma de metru iesit,cablul de la antena prins cu banda izolatoare etc.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

in alta ordine de idei vad ca aceeasi postare de pe forumul dl balba-iftv-cancilumina a fost stearsa ceeea ce ma face sa-i dau dreptate
    lui rz ca forumul devine pro rtc !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu urmatorul contract pentru instalari individuale nu-l mai semnez, deoarece am sa ma aleg cu penalizari multe ... raman numai cu ala pentru cablare structurata blocuri. Ne vom mobiliza sa facem chiar si o asociatie, prin care sa ne putem negocia democratic clauzele din contract, fara sa ni se spuna: astea sunt clauzele, daca vrei bine, daca nu la revedere ... si vom cere 50 de euro/instalare. Deja sunt multi instalatori care imbratiseaza aceasta idee. Mie nu mi frica nici de RTC si nici de functionarii de acolo.

ovex - sigmasat team

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Rusineee... ,rtc!!!

mda, faza cu asteptatu' la telefon e bestiala, nu-ti merge cine stie ce si esti nervos, si astepti sa raspunda, si devii din ce in ce mai nervos si dupa o jumatate de ora(dupa ceas - nu e figura de stil) dai de un operator(operatoare) plictisit si foarte indignat in acelasi timp, pt ca, uite dom'le ce nervos e clientul, ce badaran e, nu poate sa fie civilizat.......Ma rog. Dupa toate ac lucruri problema se rezolva miraculos "de la sine", ce naiba mai sun eu la ei ca netu pica din cauza mea... ce dreak tre sa ating si io modemul nu sa-l las nemiscat asa ca sa pice netu......
    Cu baietii care mi-au facut instalarea la antena nu am nimic, doar ca s-au chinuit cam 15 minute ca sa prinda o dara de semnal, alte 5 min ca sa il ajusteze........ si la prima ploaie imagine din "carici" auzeai scartzitul ala nenorocit, de o luai razna. Acest lucru in conditiile in care antena nu avea nici un obstacol in calea ei de pupaceala cu satelitu'(eventual cate o musca in zbor daca e vara), era spatiu liber de-ti crapa cristalinu in ochi in incercarea de a zari ceva mai jos de 10 m de antena.Asa ca am pus mana pe antena si am reglat cum trebuie, fara aparaturi plasme sau alte dracii (mentionez ca am dat antena de dolce jos si am montato la loc si cand am pus prima mea antena -una de jiji tv- am folosit doar o amarata de busola si niscai informatii de pe lyngsat). In fine baietii care se ocupa de service sunt baieti de treaba, ii cunosc f bine ca e orasu' mic.......... sunt prieten cu ei, dar nu prea se pricep, sau nu se prea pricepeau atunci, asta la Dolce, ca la internet.....Dumnezeu sa ne ajute, ca nu au cum sa stie ei de ce, din cand in cand raman fara net!!!

Dar............ ca aici e problema, se pune intrebarea, daca o sa am cu adevarat o problema, pe mine cine ma rezolva, ha? Sau cum era vorba aia: "DA EU CU CINE VOTEZ MON CHER?" (HAC)

ASA CA : RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ce v-as mai inmormanta eu pe voi, sa fac si eu un ban cinstit!!!
    (nota:ac.urare de sfarsit nu este una peiorativa, ci este doar un joc de cuvinte pur nevinovat).
    alta nota: nu am nimic cu baietii de la romtel****, ci doar cu sistemul putred din care, din nefericire, fac si ei parte.

cu stima POPA
    AMIN