Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Este binevenit la noi asha fel de program pentru copii... Pe ce satelit shi la ce provaider va fi?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Cred ca se va baga la toti dar pina in martie mai avem de asteptat cu surprize.Parerea mea este ca Dogan ar avea mult succes cu canalele lui tv chiar daca pe viitor va veni si cu alte canale noi.
Last edited by staric; 06-12-08 at 09:46. Reason: Atentie la Quote ... regula Nr.12
Nu a fost deajuns Kanal D cu telenovelele turcesti? Acum ne vor educa si copii in spiritul oriental! Nu mai scapam se turcisme si bazar...![]()
Macar turcii o o traditie si o istorie f lunga si e bine venit acest canal la noi in tara ,pt ca m-am saturat de tampeniile nord si sud americane care intra acum si au intrat pe piata audio-video/tv de la noi.
Am reusit sa stricam si cultul oriental care este f frumos,vezi istoria,muzica,educatia copiilor,etc...
Last edited by staric; 06-12-08 at 09:46. Reason: Atentie la Quote ... regula Nr.12
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Sa vedem,un canal pentru copii e mult mai usor de realizat.Sa te lupti cu televiziunile generaliste cu vechime mare in domeniu e greu.
Pana in martie e mult,criza se adanceste.Hmmm.
:
Istoria foarte lunga nu au....Cel putin fata de Romanii....despre traditie poate au la macelarit pe vecinii.Eu nu pot sa cred ca spiritul romanesc nu poate sa face lucruri bune si interesante cum e un canal pt copii sau un canal cu program de diverse.Cel putin la ultimul timp au aparut destul de bune filme romaneste care au facut sucess mare in strainatate.Acuma e penibil sa asteapta o tara cilvilizata membru de EU sa vine turcii sa il face canale...