-
Standard RSP member
Info Satelit 1/2009-Lipsa pagini
Oare cum e posibil ca la o editie a unei reviste de specialitate dedicata receptiei satelit,avand in vedere ca este o publicatie trimestriala ,iar noi cei ce suntem abonati sa mai avem si neplacuta surpriza ca in momentul in care dorim sa vedem "noutatile" din paginile ei (si asa putine),ca ne lipsesc 8 pagini.
"Multumesc" pe aceasta cale celor de la editura Info Satelit pt. neplacuta "surpriza" oferita ,si pt urarile cuvenite cititorilor si colaboratorilor,care probabil se afla in paginile lipsa sau pierdute pe drum-nu stiu sigur daca s-au facut si aceste obisnuite urari,voi afla cand voi primi paginile
Da, mi s-a promis o revista completa care maine cica mi-o vor expedia.ASTEPT ca altceva nu am de facut,si bineinteles am sa le trimit si revista care are lipsuri.
Privind din exterior si cea care am primit-o ar fi completa(la gramaj),da,pt ca in locul lipsurilor am primit dubluri pt pag. 11-14&63-66.
Pana atunci rog pe aceasta cale din cei ce au nr.1/2009 Info Satelit complet bineinteles,si au posibilitatea de a o scana sa-mi trimita si mie paginile 7,8,9,10,67,68,69,70 .
Multumesc anticipat

Last edited by johnny29; 04-12-08 at 17:46.