Results 1 to 3 of 3

Thread: cum se decripteaza un semnal satelit pe linux

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down cum se decripteaza un semnal satelit pe linux

Salutare! Sunt destul de nou in domeniu asa ca exprimarea s-ar putea sa fie precara.

CE AM ca piese hardware: am un linux pe post de server care are posibilitatea de a decoda hardware MPEG2 si MPEG4

CE AS VREA SA FAC: sa pot vedea canale criptate ce pot fi receptate pe antena satelit.

CUM VREAU SA FAC(daca se poate): sa folosesc linux-ul pentru a decripta semnalul venit pe cablul coaxial, caz in care

INTREBAREA1 este: ce piesa hardware ar trebui sa adaug, ce placa DVB compatibila cu linux-ul?

iar

INTREBAREA2 (cea mai importanta) este: odata primit semnalul criptat pe linux, il pot decripta aici si apoi sa il retransmit ca streamming in retea catre un alt calculator?

sau

Dupa decriptarea semnalului pe linux, pot reda semnalul necriptat tot printr-un cablu coaxial?

Multumesc foate mult

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: cum se decripteaza un semnal satelit pe linux

Evident .
    Eu am un host linux ( dreambox 500 ) care primeste de la antena satelit prin cablu coaxial un semnal codat si il trimite necodat in LAN .
    Daca vrei si iesirea semnalului necodat printr-un cablu coaxial atunci poti lua un IpBox 200 care are incorporat un modulator TV .

Daca vrei pe PC atunci ai nevoie de o placa DVB-PCI conform standardului mediului de transport ( S- satelit ; C- cablu ; T- terestru ) pentru care linuxul sa aiba suport si multe , multe cunostinte de linux ( vei obtine ceva ce va functiona mai complicat decit hostul din exemplu , va consuma de 6 ori mai mult curent , va face cu 60dB mai mult zgomot si va costa de citeva ori mai mult )

Admin , schimba paperul ca este acelasi cu borderul si ma emotioaneaza la posting
    Last edited by laleauaneagra; 04-12-08 at 14:42. Reason: regula 12

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: cum se decripteaza un semnal satelit pe linux

n-am vrut sa intervin deoarece sant de parere ca treaba asta nu se merita sa o faci pe linux,mai mult ti-a explicat smv167
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K