Nu e povestea de 2 ron sau de 4?Toate lumea are sa da 2-4 ron sau si 10 ron!Dar modul cu care vrea sa pacaleste pe lumea si sa arunca praf la ochii.Ca sa inteleg si eu asta doi noi canale (TVR 3 si TVR info) pt packet de baza (20 de ron) costa 2 ron iar pt packet total (40 de ron) costa 4 ron?Adica eu care activez pe packet de total sunt un fraier care platesc pt aceas produs 4 ron iar celelalt care activeze pe baza plateste 2 ron.Se pare corect?Daca marimea a fost numai pt asta 2 canale (ceva care nu prea cred sunt introduce pt asa vrea TVR si sunt de moka)Am fost de acord sa platesc dar numai 2 ron in plus nu 4.Asta e vrajeala care vrea sa face focus...Daca observi au crescut toate preturi cu 10% in plus. Adica scapa ei de la cartele si costul de productia de cartele...baga terminale si tot costul e aruncat la clientii si ei scoate profit de la costul de cartele iar magazine castiga pe marimea de abonament.Mie ma pare ca logica asta a venit de la UPC...Asa exact au facut la toti abonatii de cablu si dupa au ramas fara clienti.Bagau canale FTA la grila si cereau o caruta de banii...Cela putin in CT.