Results 1 to 15 of 45

Thread: Noua Oferta Focus Sat!!!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noua Oferta Focus Sat!!!

Tvr 3 si TVR info.... focus sat il ia pe moka pt ca e obligat sa face asta.....Asa nu cred ca scumpirea de 2 ron se justifica (la cartela rosie) iar la Total 4 ron nu se justifica absolut deloc.Daca vine cu inca 2-3 canale serioase am pe buna dorinta sa dau si 50 de ron pt packet total fata de 40 de ron.Cred ca Cinemax 2 si HBO comedy sunt doi canale importante care trebuie sa exista.Acuma parerea mea e ca asta 2-4 ron care cere in plus e comision care ia magazin care face cu terminal pe tranzactia.Si cred ca in viitor o sa dispare cartele pt ca nu o sa exista motiv sa fie,e mai economic cu terminal vede orange,vodafone,cosmote toti au bagat terminal.Mie personal nu ma pare corect vrajeala ca nu platesti comision la magazin dar de fapt se scumpeste abonament nejustificat....
    O sa ma gindesc serios daca dupa decembrie pastrez pe abonament la focus ma vad sa ma mut la akta cu o cartela prepay.Furtul pe fata nu il ierta nici dumnezeu!!!!

*Am abonament de focus si nu am probleme sa comentez asta furt pe fata asa cum comentez si pt Digi problemele care are.

** e foarte interesanta asta scumpirea 10% la cartela care cumpari dar tot 2 canale iei.Adica la cartela rosie de la 20 ron sare la 22 ron dar la Total de la 40 ron a trebui sa creste 42 nu 44 asa e clar ca 10% e comision care ia magazin la tranzactie care face fata de suma.Asta nu e oferta e furt la buzunar.Sau crede asta smecherii ca situatia economica nu atinge pe romania si poate sa fura ca la vremuri......
    Last edited by otheitis; 03-12-08 at 13:20.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER