Este optiunea ta!![]()
Sunt client fidel si cunosc pe oferta lor adica inca un receptor in plus legat la cartela care am.Dar nu am ce sa fac cu asta oferta pt ca nu stau la tara...(acolo ajuta mult din moment care nu ai cablu.)acasa din cauza de net am si cablu de la RDS.Ar putea sa iau pe receptor si sa il dau cuiva (posibil multe lumea a facut asa ceva)dar nu ma pare corect....fata de firma.
Este optiunea ta!![]()
Last edited by Einstein; 04-12-08 at 19:28. Reason: Regula 12! http://sateliti.info/showthread.php?p=3
nu era mai simplu ca aceste cartele sa se gaseasca la orice oficiu postal sau magazin mai rasarit din catune ,sate etc asa cum gasesti o cartela orange/vodafone ? s-ar elimina cazurile de specula !
Aici depinde de dealeri zonali,eu spre ex; am cartele la vanzare la magazin in centrul orasului unde duminica se tine si zi de targ si vin si de la 50km distanta dar,dau si la echipele de instalare,astfel reusesc in proportie de 95% sa acopar tot necesarul de cartele pentru clienti pe o raza de 60km!
Last edited by Snow; 05-12-08 at 16:06. Reason: este ultimul avetisment verbal pe care il primesti pentru incalcarea in mod repetat a regulii nr12
da putine servisuri aveti,ya,dar cand luati banii si lasati hartia pe care trebuie sa treceti numaru chitantei aveti amnezie totala(sau luati banii de 2 ori ?)
Nu inteleg,la ce anume te referi? service-urile sunt gratuite la client si se deconteaza de catre focussat,in anumite situatii focuss impune plata pentru anumite interventii neautorizate ale clientului la instalatia aflata in custodie,in acest caz i se elibereaza clientului o factura+chitanta pentru prestatia facuta[difera de la caz la caz] orcum nu mai generaliza cand scri,daca cunosti astfel de proceduri neortodoxe mentioneaza numele firmei respective,nu generaliza!!!!
omul de rand percepe ca a fost inselat de focus si nu de af,srl xyz,care oricum va trece de la un dth la altul(daca lucreaza cu mai multe dth mai bine)-pastrand obiceiurile deprinse.
la ce ma refer? se ia banul pe servis nu se elibereza chitanta,se da hartia de la focus<care la randul lui deconteaza>atentie lucrarea este in garantie si nu a intervenit abonatul in niciun fel.daca vrei vin cu dezvaluiri de la boom si dolce in curand.
Regula 12!
Cei ce practica astfel de lucruri ar trebui sa se stie numele firmelor,cei din staff-ul focuss viziteaza forumurile inclusiv pe acesta,daca ai nume de firme pune-le aici,cat despre alte dezvaluiri asteptam!
focussat-ul deconteaza service in 3 situatii:card defect,receptor defect,lnb defect.nu cred ca i s-a cerut abonatului bani pt aceste defectiuni.poate s-au cerut pt resetare receptor,introducere de canale inapoi in lista,sateliti etc.si inca un aspecte nici un document de la focus nu se trece serie de factura sau chitanta
TVR 3 , TVR info........nimic interesant nu o sa atraga publicul cu asemenea oferte dupa parerea mea mai bine sa introduca in grila ETNO TV si TARAF si unul cu filme aproape toti intreaba de aceste 2 posturi cand vreau sa se aboneze la focus.
boy2good
eu stiu ca va vine greu sa digerati ce scriu eu aici dar ma mai gandesc daca voi posta si documente recente(ca sa nu carcotiti ca s-a gresit odata,demult)
in continuare se iau bani pentru greselile facute de instalatori ! chiar si pe lnb defect ,iar lucrarile sunt in garantie.
o da ce interesant offtopic la rdi ala cu lacatel,mai da ce vatineti voi de prostii astia care instalati focus !
Iar confunzi mustele cu albinele!