Results 1 to 15 of 15

Thread: windows vienna

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: windows vienna

nu am facut din tintar armasar...
    ti-am spus s i m p l u ca imposibil sa fie lansat in 2009...ai sarit ca ars ca adica tu le scoti din burta...
    ti-am postat doar linkul tau in care spune negru pe alb ca va fi lansat cu intirziere in 2010...

si ce ? ma ameninti ca speri ca e ultima data??sau ce vrei sa zici?adica imi spun parerea si sunt amenintat? frumos!

Conform PC World, Microsoft ar urma sa lanseze prin 2009 o alta versiune de Windows, poreclita "Vienna". Cum intre Windows XP si Vista au trecut cam 5 ani, 2009 pare a fi un termen naiv...

Ce o sa aduca nou Vienna? Pai... in primul rand ce trebuia sa aduca Vista si n-a adus, ma refer aici al WinFS, HD DVD etc. In afara de acestea noul sistem de operare va mai aduce suport FireWire-B, o mai buna recunoastere a vocii si PC-to-PC sync.

S-ar putea ca unele dintre acestea sa apara odata cu Vista SP1 - nume de cod Fiji. WinFS de exemplu insa, in mod sigur nu va fi implementat pana la Vienna (ma intreb cum aveau de gand sa-l puna pe Vista / ).

Despre Vienna, Fathi, un oficial Microsoft, a spus ca va revolutiona modul in care vedem sistemul de operare! Asteptam sa vedem de ce, speram ca doar pana in 2009 cum zic ei.

http://www.webdesignbox.ro/windows-nume-de-cod-vienna
    Last edited by outcast; 01-05-07 at 11:27.