0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Setari ipbox910
Sal. De ieri am si eu un ipbox 910. Hmmm ... Cam complicat putin pentru mine... As vrea sa ma ajutati daca binevoiti cu niste sfaturi.. Am pus imaginea 1.110 all usb... si am urmatoarele probleme: nu citeste cartela tvr, nici cea de dolce ; nu am gasit lista de sateliti dupa memorarea lor(foloşeşc un hh) se blocheaza chiar daca e rece ; la schimbarea canalelor cand trec de pe unul free pe unul codat ramane stop imagine de pe canalul anterior(destul de deranjant) cand dau pe tasta OK in loc sa-mi apara lista de canale de pe şatelitul care sunt i-mi apare lista de favorite... Si inca ceva cand redenumesc fisierul pe stick , nu il primeste receptorul daca are la sfarsit " .img " fara merge... Sigur nu fac eu ceva bine de am atate-a bug-uri. Va rog sa ma ajutati... Sa nu mai incerc de unul singur ca l-am butonat ieri sa-i dau in carare vre-o opt ore si tot degeaba...astept
-
Re: Setari ipbox910
Nu-mi e clar ce imagine ai pus. Din unele imagini poti downloada liste cu satelitii gata scanati. Pentru h-h regleaza pe usals, pune datele locatiei tale. Pentru card ai nevoie de emu. Mgcamd + newcs sau mbox + newcs. Sunt mai mult decat convins ca am scris asta pe aici. Iesi din lista de favorite si selecateaza sateliti, a-z, sau ce-ti place de acolo. Asta scrie in manual cum se face. Unele merg cu terminatia img, altele nu. Nu-i nici o problema.
-
Standard RSP member
Re: Setari ipbox910
Mersi pentru raspuns... Acu sunt la servici . Deseara dupa ora 6 incerc din nou... Ca receptor mi se pare super ok. Doar sa ma obijnuiesc cu el... Si cu anumiti termeni...