Am primit routerul-edimax AR-7084, dar am o nelamurire deoarece nu se conecteaza la internet si cred ca stiu unde este pb, la instalare, la un moment dat imi cere encapsulation- i-am dat PPPoE LLC, VPI am dat 0, VCI am dat 35,cred ca pt Clicknet cu router una din aceste valori sint gresite (eu am luat valorile de la instalarea cu modem USB), daca ma poate ajuta cineva!
Multam!
Am rezolvat! valorile de mai sus sint bune, am uitat sa dezactivez firewal-ul din windows cind am instalat routerul si de aceea nu a mers.
Am o problema cu routerul edimax AR 7084A , si sa incep cu inceputul cand pica netul s au si mai rau cand se intrerupe curentul nu se mai conecteaza dreamul la router , celelante LAN 1, 2, 3 sunt ok si se conecteaza automat dar LAN 4 , NU VREA. Daca ii dau un reboot now la DM o ia, dar aloca alt IP la DM Si PC.
Ce trebuie sa configurez in router si unde pentru a mentine IP fix la router si unde trebuie configurat pentru ai aloca port 12000 .
Debifeaza DHCP la Dream.
Ok ,am debifat DHCP la dream , dar nu ma vede ca server doar ca client ( folosesc cccam 2.0.10.), oricum multumesc. Poate ma ajuta si pe mine cineva unde trebuie sa configurez portul 12000 in router.
Intri aici:http://portforward.com/english/route...pire_Earth.htm si te ocupi prima data de "Static IP Address", apoi faci
port forwarding la router.
Daca vrei sa iti arat cum setezi modemul ,ma gasesti la adresa asta : adrian_medveghi@yahoo.com