Buna seara tuturor. Nu stiu daca am postat unde trebuia dar poate ma intelegeti.O intrebareas avea se pote pune 3 Harduri la PC. 1 pe Master si 2 pe Slave.Multumesc
Buna seara tuturor. Nu stiu daca am postat unde trebuia dar poate ma intelegeti.O intrebareas avea se pote pune 3 Harduri la PC. 1 pe Master si 2 pe Slave.Multumesc
Poti pune si 4.
OK Mersi o sa incerc
Inafara de sursa de curent unde pot face legaturile cu celelalte doua HDD.Cum trebuie sa procedez.In placa de baza numa 2 locuri este 1 HDD si 1 pt CD.
Pe acei 2 conectori lungi (IDE) poti monta 4 device-uri. Pe romaneste spus , poti pune 4 bucati (HDD si/sau CDROM) in orice varianta. Adica , 4 HDD-uri sau 4 unitati CDROM sau combinate cum vrei tu.
Trebuie setati jumperii , dar setarile difera oarecum , functie de producatorul HDD-urilor.Ce model / firma sunt HDD-urile ?
Fost membru al acestui forum
Primary master, primary slave, secondary master si secondary slave. Trebuie sa fii atent la jumperii de pe hdd-uri sau cd-rom. In cazul in care cumperi o placa PCI pentru extensie porturi IDE (nu mai stiu cum se numeste exact) poti pune mai mult de 4 harduri.....pana la 8 cu conditia ca sursa sa poata face fata consumului.