mai ieftina decat cea din becurile economice din obor, nu cred ca poti face una, daca ai vreun bec economic spart sau unul bun, poti folosi montajul electronic din dulia acestuia
Detin 2 tuburi fluorescente F6T5 D (6w); ma ajuta cineva cu o schema de alimentare testata pentru 220V?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
mai ieftina decat cea din becurile economice din obor, nu cred ca poti face una, daca ai vreun bec economic spart sau unul bun, poti folosi montajul electronic din dulia acestuia
Mai ieftina, nu se punea problema; tuburile sunt noi si nefolosite; exact cum spuneai am folosit montajul dintr-un bec economic spart. Cu o singura observatie: tranzistoarele MJE13001 erau duse, nu am mai pierdut timpul sa le inlocuiesc cu acelasi tip, am pus direct 13002; 99% cred ca acesta este remediul pentru becurile economice "arse".
sincer nu stiu la ce tensiune lucreaza tranzistorii in respectivul montaj insa eu am inlocuit intr-un monitor LCD cu probleme la invertor, cei 2 tranzistori care atacau traful cu BD243(astia ii aveam la indemana) si merge ok, insa tensiunea continuua ce era choppata era 16V
Nu, vezi in atasament.