Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 19

Thread: ip box 910 hd versus kathrein ufs 910 hd

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ip box 910 hd versus kathrein ufs 910 hd

rog pe cei care le-au probat sau le au ,sa posteze pro sau contra.care merita mai mult luind in calcul raport pret/calitate/ soft.am exclus dreamul pt ca are un pret nejustificat de mare(ca sa nu spun ca se insista-justifica ca ar avea partea de soft cea mai buna ).
    apare in curind la noi in magazine si kathrein ufs 922 hd- merita investitia ?

multumesc
    Last edited by inocentul; 26-11-08 at 21:16.
    VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ip box 910 hd versus kathrein ufs 910 hd

Ipbox 910 are slot, kathrein nu are slot.Kathrein are 3 usb,ipbox are 2.Kathrein are o versiuna e2 mai stabila si mai exista si versiuna pt flash.Iar ipbox are o versiuna e2 instabila.Ipbox are la diseq din mama, kathrein are un plugin care face asta treaba.Software original lui ipbox am impresia ca e un pic mai bun fata de software lui kathrein.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

sa inteleg ca ar merita investit in kathrein?(azi am sunat la ei si fac reducere adica 320 euro cu tva)
    VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

eu zic sa faci mai intai o comparatie pe partea de hard , fiindca cu softul se mai poate schimba , dar hard mai greu
    sant posesor de kathy si cu ultima vres. de e2 flashu-ibila ( in plus au aparut si vers. mai vechi tot pt. instalarea prin flash) intr-adevar ma bucur foarte mult ca am scapat de calvarul cu "instalarea prin stick" si asta datorita mai mult a ultimi vers. de kcc 3.0 (care mai are si traducere in romana) si care ofera aceasta posibilitate a instalarii imaginilor prin flash
    nu va scriu cu rautate cele de mai sus , eu devenind posesor de kathy prin prisma imprejurarilor de asta-vara din inaintea c.m de fotbal cand ip box 900 hd era doar vorbe si fratele cel mare ( 9000hd ) era mai scump cu cel putin 6-700rni fata de kathy , asa ca ...... iata cum am devenit posesor de kathy si nu-mi pare rau , de dm nici sa nu aud (mai ales ca sa dovedit a fii o clona dupa d-box) si cel mai suparator este ca inca nu sau potolit cu atacurile asupra clonelor , astfel dupa mine cred ca au inceput si altii sa-si indrepte pasii catre alte firme
    tot atat de bine si softul pt. ip box poate deveni tot atat de usor de instalat ca si la kathy , cred ca se lucreaza si pt. voi asa ceva , imaginile nefiind foarte diferite intre cele 2 firme , deci cred ca cel mai hotarator este partea de hard
    legat de imaginile e2 nu pot spune ca sant foarte stabile , dar vad ca se incearca sa devina din ce in ce mai stabile (ecrane verzi , blocaje ) exista in continuare , asa ca........

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    eu zic sa faci mai intai o comparatie pe partea de hard , .....
    Katy : flash 8MB ; RAM pt SO 64 MB ;DiseqC nativ 1.0 ; destinatie - Casnic user
    IpBox : flash 32 MB ; RAM pt SO 128 MB ;DiseqC nativ 1.3 ; destinatie - hacking
    Last edited by pacala68; 01-12-08 at 06:46.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Katy : flash 8MB ; RAM pt SO 64 MB ;DiseqC nativ 1.0 ; destinatie - Casnic user
    IpBox : flash 32 MB ; RAM pt SO 128 MB ;DiseqC nativ 1.3 ; destinatie - hacking
    Felicitari asta da analiza profesionala .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

multumesc celor care au postat, m-am hatarit sa cumpar ipbox 910 hd.miine imi soseste de la cluj ,acum nu-mi ramine decit sa-l rog pe zildan sa-si cumpere si el ipbox ca sa faca o imagine si pt acest receptor

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

poate zildan a auzit pe rugamintele tale......

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER